Gina StewartFoto: Gina Stewart/Caters News
Inimesed
25. juuli 2018, 10:38

Kunstrinnad rikkusid maailma seksikaima vanaema tervise (5)

Maailma seksikaimaks vanaemaks tituleeritud Gina Stewart kahetseb kibedalt rinnaimplantaatide paigaldamist ning on võtnud nõuks need eemaldada lasta.

Superseksikas nelja lapse ema ja ühe lapse vanaema (47) kinnitab, et tema nooruslik näolapp pole ilukirurgide toodang. Ta on elu jooksul läbinud üheainsa ilulõikuse. "Ma ei kasuta botoksit ega täiteaineid, sest usun väärikasse vananemisse."

"Kümme aastat tagasi tehti mulle rindade suurendus," vahendab Ilta-Sanomat Gina sõnu. B-korvi mõõtu büst upitati E-suuruseks.

Nüüd kirjutab Briti kõmuleht Mirror, et Gina kahetseb kunstrindade hankimist. Need on talle põhjustanud mitmesuguseid tervisehädasid - iiveldust, väsimust, paanikahooge ja juuste väljalangemist. Tagatipuks kardab Gina, et implantaadid võivad vähki tekitada.

"Mul polnud sellest aimugi. Mõistsin seda alles hiljuti. Kui õudne!" kommenteeris Stewart. "Keegi pole mind hoiatanud. Ma poleks neid eales hankinud, kui oleksin teadnud, kui palju mürgiseid kemikaale need sisaldavad."

Gina lasi rindu suurendada enesehinnangu parandamiseks. Nüüd arutleb ta, et väikesed rinnad nõuavad kindlasti harjumist. "Aga võimalik on polsterdusega toppe kanda," lohutab ta end.