Merilin MälkFoto: Alar Truu
Inimesed
24. juuli 2018, 13:19

Superstaarisaatest tuntud Merilin Mälk teeb näitlejadebüüdi kodumaises õudusfilmis (3)

Raadio 2 saates "Suvehommik" käis külas lauljanna Merilin Mälk, kes on eestlastele tuttav saatest "Eesti otsib superstaari" viimasest hooajast. 

Saaremaalt pärit 17aastasel lauljannal on hetkel käsil suvevaheaja veetmine. Aga mitte sugugi puhkuselainel. Kui kooliasjad said juunis ühele poole, siis juulis on Mälk olnud toimekas muusikarindel. "On töökas kuu olnud. Olen olnud palju stuudios ja muusikat teinud," rääkis neiu saates.

Lisaks muusikalistele tegevustele proovib Mälk kätt näitlemises. Nimelt sai neiu rolli Urmas E. Liivi õudusfilmis "Kiirtee põrgusse". "Eesti esimeses õudusfilmis sain pisikese rolli ja mängin seal kummitust," avaldas Merilin. "Tegelikult olen ma alati oodanud, et võiks tulla mingi roll. Aga ma ei arvanud, et see nii kiiresti tuleb," on neiu ootamatust pakkumisest siiani üllatunud ja põnevil.

Merilin rääkis, et "Eesti otsib superstaari" saates saadud kolmas koht oligi tema jaoks see õige. "Andsin endast kõik selles viimases saates." Siiamaani on noor lauljatar üllatunud, et jõudis saates nii kaugele.

Saatejuht Bert Järvet pakkus, et Uudo Sepa ja Sissi Nylia Benita austajaskonna moodustavad vanemad inimesed ja lapsed ning Merilini fännid on suuremalt jaolt noored. Merilin ei vaielnud sellele vastu. "Uudol käisid vanemad naised järgi," naeris Mälk saates.

Kuula täispikka saadet siin.