Amber Heard ja Johnny Depp 2015. aastal filmi "Taani tüdruk" esilinastusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. juuli 2018, 11:20

Johnny Depp süüdistab oma räbalas välimuses eksabikaasat

Vahepeal üsnagi priskepõsiseks kosunud Johnny Depp šokeeris hiljuti fänne oma uudse välimusega: palged aukus, jume kahvatu. "Ta peab olema raskesti haige!" oli järeldus. Kuid Depp on sõpradele pajatanud hoopis muud.

Pole saladus, et 55aastane Depp armastab vägijooke ja kuulu järgi veelgi riskantsemaid meelemürke. Kahtlustatakse, et kui ka ta lausa haige pole, on lohkus palged ikkagi peolembese eluviisi kaasnähe.

 

Name a more iconic duo...I’ll wait. #johnnydepp

A post shared by Andrew Dalton (@andrewdalton17) on

Kuid sõprade kinnitusel pole Johnny ebaapetiitseks muutunud välimus ei haiguse ega narkomaania tagajärg. "Kariibi mere piraatide" superstaar olevat läbi ja lõhki kurnatud hirmsatest süüdistustest, mida eksabikaasa Amber Heard tema aadressil pildus.

Amber süüdistas Johnnyt pidevas vägivallatsemises. 2016. aasta mais olevat Depp teda näiteks mobiiltelefoniga visanud. Näitlejanna esitas kohtule asitõendiks fotod oma verevalumeis näost. Vigastatud näoga käis Amber ka Los Angelese kohtus. 

Mail on Sunday aga paljastab, et Depp üritab oma nime puhtaks pesta. Superstaar on kaevanud Amberi väiteid levitanud ja Deppi naisepeksjaks nimetanud kõmulehe The Sun kohtusse.

"Ma pole haige," olevat Johnny sõpradele kinnitanud. "Ma ei maadle mitte millegagi peale laimu, mille ümberlükkamise ma olen oma südameasjaks võtnud."