Uudo Sepp, Carmen Kass, Saara Kadak, Anni Rahula, Tomi RahulaFoto: www.instagram.com/saara.kadak/www.instagram.com/uudoseppwww.instagram.com/annirahula/www.instagram.com/kasscarmen/
Galeriid
24. juuli 2018, 12:16

GALERII | TOP 10: Tõelised suvegurmaanid! Vaata, kuidas naudivad suvesooja kodumaa armastatud staarid (33)

Tänavune suvi on eestlast üllatanud ilusa ilma, päikesepaiste ja lõunamaiselt palava temperatuuriga. Kuidas naudivad palavat suvesooja Eesti tuntud inimesed? Siin on teile väike ülevaade.

Tundub, et Eesti kõige värskemat superstaari Uudo Seppa jagub kõikjale. Laulja suvi on triiki täis kõikvõimalikke väljakutseid. Kord on Uudo sukeldumas, siis vabalangemist katsetamas. Järgmisel hetkel aga juba surfilaual, et kuue nädalaga surfamine selgeks saada. Kõige selle aktiivse vahepeal armastab Uudo vaikust ja energiat koguda rabaradadel.

 

Üks mõnus kodukontsert! ☺️

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

 

Rabas kaemas ja nahka vilistamas👌🏻

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

Eesti esimene ametlik superstaar Birgit Sarrap naudib suve pere seltsis. Lauljanna on avastanud enda jaoks SUP-i ehk aerusurfi. Vee peal liuglemist õpetab Birgit ka oma lastele, poeg Simeonile ja pisitütar Helinile.

 

Perfect Sunday 😊☀️❤️

A post shared by B I R G I T (@birgitofficial) on

Modell Carmen Kass on suurlinnaelu selja taha jätnud ning põgenenud suvesooja nautima mere äärde. Carmen laseb oma palged päikesepruuniks Klooga rannas.

 

#jah #aitäh #summerofcentury #eesti100 #rannaloaganaised

A post shared by Carmen Kass (@kasscarmen) on

Poliitik ja riigikogu liige Keit Pentus-Rosimannus on sammud seadnud turule. Suvi on see kõige parem aeg kodumaiseid saadusi varuda.

 Mitte kõik ei püüa päikest kodumaal. Diskokuninganna Merlyn Uusküla meelispaik puhkuseks on hoopis Austria, kuulus Ramsau am Dachsteini suusakuurort.

 

Austria my love 🤗🌻

A post shared by Merlyn Uusküla ✨ (@merlynofficial) on

Draamateatri näitlejanna Marta Laan on koos muusikust elukaaslase Valter Soosaluga Lõuna-Euroopat avastamas ning jagab kauneid kaadreid Vahemere helesinistest vetest.

 

Harilik valge luik ja tema munad. #rhodes #greece #whiteswan 🌏💙

A post shared by Marta Laan (@martalaan) on

 

My trip advisor 🌏💙 #greece #lindos #stpaulsbay #üldseeivingu #keegieivingu

A post shared by Marta Laan (@martalaan) on

 

Ansambel laine. #rhodes #greece #ifyouwanttomakemehappy #takemetothesea 💙

A post shared by Marta Laan (@martalaan) on

Kõik ei saa suvel puhata ja mängida. Rakvere teatri näitlejanna Saara Kadak teeb kaasa 2019. aasta sügisel kinolinadele jõudvas komöödiafilmis "Lõbus perekond",  mille võtted toimuvad sellel suvel.

 

#vespalove🤩#lõbusperekondfilm

A post shared by Saara Kadak (@saara.kadak) on

Ka Draamateatri näitlejal Jan Uuspõllul on suvi töid-tegemisi täis. Uuspõld astub tänavu suvel üles koos Endla teatri näitleja Ago Andersoniga suveetenduses "Piiri peal". 

 

Tavaline proovipäev Agoga.

A post shared by Jan Uuspõld (@januuspold) on

Modell Karmen Pedaru, kes teeb näitlejadebüüdi kodumaise menufilmi "Klassikokkutulek" kolmandas osas, jagab hingematvat kaadrit Gruusia loodusest.

 

PS! Im afraid of heights!

A post shared by Karmen Pedaru (@karmen_pedaru) on

Anni ja Tomi Rahula tähistasid hiljuti pesamuna Rubi sünnipäeva. Selleks puhuks tegi pere tutvust Pariisi ja Veneetsia vaatamisväärsustega. 

 

💋 ||| Disneyland! 🇫🇷 #Paris 🇫🇷 #Musi 🇫🇷 #RubiBeebi

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on