Sussexi hertsoginna MeghanFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. juuli 2018, 09:44

Meghan Markle'i poolõde osaleb kuulsuste „Big Brotheris“?

Hertsoginna Meghani poolõelt Samanthalt on peatselt oodata uusi skandaalseid paljastusi - ameeriklanna osaleb väidetavalt kuulsuste "Big Brotheri" võistlusel.

Meghanit korduvalt mustanud ja teda nende ühise isa halvas tervises süüdistanud Samantha Grant (53) andis hiljuti Briti teleintervjuus mõista, et ta hakkab "Big Brotheris" võistlema.

"Ma ju võiksin teile sellest rääkida, aga siis ma pean teid ära tapma ... Ma ei taha trellide taha sattuda," lõmpsis Samantha saatejuhtide uudishimutsemise peale.

Kuid The Suni insaiderite kinnitusel pole Samantha osalemine "Big Brotheris" sugugi kindel - teda polevat augustis algavale hooajale "Tormi keskmes", mis räägib skandaalidesse sattunud kuulsustest, kutsutudki.

Briti saatele "Good Morning Britain" antud intervjuus eitas Samantha süüdistusi poolõe positsiooni abil rahateenimises. Prints Harry vastse kaasa kohta on korduvalt sõna võtnud ka Samantha vend Thomas Markle juunior. 

"Olen töötanud suurema osa elust meedias. Miks ma peaksin selle kõige pärast oma elu elamata jätma?" prahvatas Samantha. "Meil on õigus seda [lugusid Meghani elust] avalikkusega jagada, meil on õigus olla avameelsed ... See pole halvustav, see pole kahjulik ... Me peame elus püsima, raha paneb rattad käima."