Blogija Mallukas perega Foto: Konstantin Sednev
Tele
23. juuli 2018, 13:38

Staarblogija Mallukas käis kodumetsas prügi korjamas: teised said jäätisepabereid, mina leidsin kohe trussikud (3)

Sügisel sünnib Eesti tuntuima blogija Malluka perre kolmas tütar. “Ega ma nüüd rõõmuga seda sünnitust ei oota, olgem ausad,” kurdab Mallukas Kanal 2 elurõõmsas koguperesaates “Malluka suvi”. Mallukas ise diagnoosib oma pidevat mööbeldamist ja korteri ülevärvimist kui raskekujulist rasedusaegset pesapunumise instinkti.

Malluka suvi ei olegi ainult oma perega ühelt meelelahutuselt teise kulgemine, vaid sisaldab ka töötamist. Ehkki talle toob leiva lauale blogimine, siis selleks, et leivale ka vorsti osta, töötab Mallukas ka fotograafina. Oma fotostuudios on Mallukas peamiselt keskendunud vastsündinute pildistamisele. Täna seisab ees perepildistamine üheksapäevase beebiga.

Alati ei pea perega erilisi väljasõite tegema või lõbustusparke külastama. Palju rõõmu ja elevust võib olla ka kodulähedasest konnast, tigudest ja miks mitte ka vettinud prügist. Malluka pere võtab ette jalutuskäigu kodumetsas, et korjata mustikaid ja puhastada metsaalune prügist.

“Seda kutsutakse ploggimiseks, nagu picking up trash ja jogging. Sa nagu sörgid või jalutad ja korjad samal ajal prügi. Teised saavad väikese kotikese jäätisepabereid ja mina pean kohe esimesel korral kellegi trussikuid metsa alt korjama,” kurjustab Mallukas põõsast kellegi räbalaid riideid prügikotti pistes.

Meeleolukas suveseiklus “Malluka suvi” on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast “Naabriplikat”.