George Michael (1963 - 2016)Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. juuli 2018, 11:40

Viimane kallim: George Michael tappis end viiendal katsel

George Michaeli viimane partner Fadi Fawaz väidab, et popkuulsuse surm 2016. aasta esimesel jõulupühal oli enesetapp.

Koroneri kinnitusel suri 53aastane George loomulikku surma, kuid omaksed pole tema raportit avalikustanud. Surma põhjuseks olid koroneri sõnul dilatatiivne kardiomüopaatia (raske südamepuudulikkus vasaku vatsakese ulatusliku laienemise tagajärjel), südamelihasepõletik ja maksa rasvumine.

Nüüd aga väidab Briti tabloid The Sun olevat näinud superstaari kavaleri Fadi Fawazi e-kirju, kus too kinnitas, et George suri viiendal enesetapukatsel.

The Suni andmeil oli artist saanud kaks aastat enne surma vannis peouimastina tuntud GHB üledoosi, kuid turgutatud haiglas elule. 

"Mul on kõrini inimeste pärimisest, mis siis esimesel jõulupühal ikkagi juhtus," vahendab The Sun Fadi Fawazi väidetavaid meile. "No ma siis ütlen: George suri oma ema sünniaastapäeval, nii et see võib mõnelegi küsimusele vastuse anda. Rääkimata sellest, et tal kulus oma elu lõpetamiseks viis katset."

Tagatipuks väitis Fawaz, et George suri päev varem, kui ametlikult kirjas.

George Michaeli armastatud ema Lesley suri 1997. aastal 60 aasta vanuses vähki. Laulja elas seda rängalt üle, sest nad olid olnud väga lähedased.

George Michaeli omaste esindaja ütles The Sunile, et neil pole Fadi väidetesse vähimatki usku.