Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. juuli 2018, 10:06

Prints Philipi surmakõlakad ajasid ärevusse isegi Elizabeth II enese! (1)

Internetis kulutulena levinud kuuldused 97aastase prints Philipi surmast ei jätnud puudutamata ka tema abikaasat Elizabeth II.

Kõlakad Briti monarhi abikaasa surmast levisid Twitteris reede hilisõhtul. The Suni teatel oli Buckinghami palee telefon paanilistest kõnedest punane - kõik tundsid Philipi seisundi pärast muret.

Kuninganna ise olevat olnud maruvihane ning pidanud Briti kõmulehe andmeil Philipiga maha kümneminutilise pingetest säriseva telefonikõne, pidamaks nõu, kuidas inetule internetitembule reageerida. 

"Kuninganna on täiesti marus ja peab seda häbiväärseks," ütles The Suni allikas. "Nad mõlemad olid ühel nõul, et teha pole suurt midagi, kuid nad on väga-väga pahased."

Lehe andmeil puhkab 92aastane monarh parajasti Balmorali lossis, Philip on aga Sandringhamis. Kuninganna viibimine Šotimaal asuvas kuninglikus residentsis olla kindel märk, et Philipi tervisel pole midagi häda.

"Kui Philip oleks haige, oleks Elizabeth II tema seltsis," teab õukonna insaider, kelle väitel on Philip oma vanuse kohta vägagi kõbus. Ka aprillikuisest puusaoperatsioonist olla vanahärra suurepäraselt paranenud. 

"See lõikus ajas Philipile uuesti elu sisse ning ta loodab elada saja-aastaseks nagu tema ämm, kuninganna ema!"