La La LadiesFoto: Erakogu
Saund
20. juuli 2018, 11:59

La La Ladies kontsertetendusest „La La Wonderland”: see on täitsa segane idee!

„Tihti on olukordi, kus sugulased, sõbrad ja pere, kes meie maailmas pole, ei saa aru, mida me teeme. Kõik tundub pealtnäha kullakarvane ja glamuurne, kuid tahaksime näidata selle maailma sisse,” räägib La La Ladies’e liige Kethi Uibomägi etendusest „La La Wonderland”.

Tihti on olukordi, kus sugulased, sõbrad ja pere, kes meie maailmas pole, ei saa aru, mida me teeme. Kõik tundub pealtnäha kullakarvane ja glamuurne, kuid tahaksime näidata selle maailma sisse,” räägib La La Ladies’e liige Kethi Uibomägi etendusest „La La Wonderland”.

Augustis on võimalik kaheksal õhtul Tartu Hansahoovis näha La La Ladies’e kontsertetendust „La La Wonderland”, kus publik kohtub kõige pöörasemate karakteritega, kellega naised karjääri jooksul kokku puutunud on. „Tegu ei ole piduliku, vaid mõnusa kogupereetendusega, mis on justkui kiirkursus meelelahutuse telgitagustesse. Etenduses on muusikat, publiku kaasamist ja olukordade läbimängimist,” sõnab Kethi. „Vaatame selle tunni ja 20 minuti jooksul väga siiralt endasse ning toome publikuni kõige hullemad esinemistel juhtunud seigad, tegelased ja klatši,” lisab ta.

Mõttele etendus teha tuligi Uibomägi, kelle sõnul on neil viie aasta jooksul väga palju meenutamist väärt sündmusi juhtunud. „Kuna töötasin parasjagu koos Ain Mäeotsaga, helistasin talle ja pakkusin idee välja. Tal on nii suur kogemus, et saab kohe aru, kas mõttele tuleks kriips peale tõmmata või on see väga hea. Ain võttis kohe ideest kinni ja ütles, et Eestis ei ole ükski muusik midagi sellist teinud,” meenutab Kethi. „Kuna mina juba tegelen näitlemisega, tahtsin ka tüdrukud kaasata. Iseennast mängida on muidugi keeruline,” räägib ta. „Eriti muidugi nendel, kes pole mitte kunagi sellist asja teinud,” viitab Inga Tislar endale ja Diana Varikule.

Edasi lugemiseks: