Liam ja MileyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. juuli 2018, 10:17

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth siiski ei läinud lahku?

Miley Cyruse ja Liam Hemsworthi fännid pidid kurvastama, kui äsja ilmus uudis, et paarike on otsustanud taas lahku minna. E! News aga kirjutab, et tegelikult pole lahkuminekukülakatel mingit tõepõhja.

Allikad räägivad E! Newsile, et Liam ja Miley on vägagi koos ja püüavad oma suhet lihtsalt pisut privaatsemana hoida. "Nad on hiljuti palju aega veetnud Nashville's ja käinud Malibus perega aega veetmas." Liam ja Miley olevat oma suhtega praegu väga heas kohas. 

Väidetava lahkumineku põhjuseks olnud laste saamine - 28aastane Liam tahtvat pisiperet, kuid 25aastane Miley polevat selleks veel valmis. 

Allikas avaldas Daily Mailile, et Miley ja Liam pole viimastel kuudel hästi läbi saanud. "Miley lükkas pidevalt abiellumist edasi ning Liam hakkas sellest väsima. Cyrus ei tahtnudki tegelikult abielluda. Millegi tõttu said sellest aru kõik peale Liami. Hemsworthi perekond ütles seda mehele juba ammu, kuid tal oli Mileysse siiski usku. Nüüd tunneb ta end tõelise idioodina."

Mõni aeg pärast kõlakate avaldamist postitas Liam oma Instagrami story'sse video, kus nad Mileyga autos sõidavad.

Miley ja Liam astusid esimest korda koos avalikkuse ette 2010. aastal. Paar kihlus 2012. aastal, kuid tühistasid selle aasta hiljem.