Saund

MÖLLUGALERII | Legendaarne A-ha esines üle 15 aasta taas Eestis (15)

LISA KOMMENTAAR

Kontserdikülastaja20. juuli 2018, 10:28
Päris vahva oli vaadata, kuidas keskealised inimesed ümberringi püsti kargasid ja kaasa hakkasid elama noorpõlve hittidele. Laulja oli heas vormis ja bänd mängis kokku korralikult ka live's. Kahju oli ainult sellest, et helis oli ülevõimendatud löökpillid, klavka ja kitarr - laval olid ka tütarlapsed thello ja viiulitega ning alles viimastes lugudes läks heli niimoodi paika, et neid oli ka kuulda, mitte ainult näha.
99dd20. juuli 2018, 10:15
olin kontserdil. Kahju kui tublid muusikud jäävad kinni one-hit-wonder staatusesse. A-ha l on paar lugu veel mis on tuttavad aga kõik olid seal ainult ühel põhjusel.. see lugu. Publikus istusid inimesed kontserdi ajal libistasid õlut, näppisid moblat, rääkisid tuttavatega, vahtisid ringi.. ootasid. Huvitav oli ka et pärast viimast lugu, seda lugu, läks bänd lavalt ära ja sama kiirelt hakkas publik välja voolama. kinnitades sedasi et kuna see lugu sai mängitud.. aeg koju minna.
Käisin ka20. juuli 2018, 10:21
Vabandust, aga teie jutt on rumal. See, et teie teate ainult 1 lugu ja seda ootasite on küll teie probleem. Sai oldud suhteliselt lava ees ja sealne seltskond laulis küll peaaegu et kõiki laule kaasa ja keegi ei oodanud käed rüppes SEDA ühte lugu. Neil oli 1 hitt teise otsa! Guns n Roses kontserdil võidi tõesti SEDA ühte November rain lugu oodata aga A-hal seda ei olnud. Ja viimases reas istuvate õllerüüpajate näol nüüd publiku profiili kokku panna on ka pehmeltöeldes lollus.
Üks muusik 20. juuli 2018, 10:55
Väga õige jutt! Kusjuures, mida publik oleks pidanud tegema, kui "Take on me" lõppes ja lindilt Yazoo mängima pandi. Oli ju näha, et enam ühtegi lisalugu ei tule. Aga kontsert oli fantastiline ja bänd on fantastiline!
lohh20. juuli 2018, 10:58
GnR "see" lugu on vast ikka Paradise City mitte November Rain
99dd20. juuli 2018, 11:11
Nõus. Need hardcore fännid on tavaliselt jah, nina vastu lava hullamas.. Mina olin nende sadade tavaliste keskel kes pinkidel istusid. Mingit kaasalaulmist ei olnud. Pigem tundus et tuldi ainult nime pärast. Ja väita, et A-ha repetoaar koosnes ainult hittidest? Please, üle poolte lugude peale oli "pinkide" publik nagu, meh? Sellest ka mu kommentaar, et isegi kui pidi kaasa laulma, istusid maavillased pingil ja näppisid moblasid. Sorry, aga lava ees seda tõesti näha ei olnud.
trebla20. juuli 2018, 17:00
Pläma!
Mõtlesin et kas tõesti kogu kontsert on ainult hitid-uskumatu küll aga nii see oli-ei ühtegi ajatäiteks topitud kehvemat lugu. Vaid üks lugu ei tulnud uues aranžeeringus kohe mälusoppidest esile aga loo edenedes sai seegi mure murtud.
Kuusk21. juuli 2018, 10:05
Aga siis "maavillased" läinud koju ära või autosse ja pannud oma superpowermegahitstation kanali peale ja kuulanud oma lemmikut "patust poolt".
Seneri20. juuli 2018, 10:11
Tiba valearvestus norrakate poolt. Laulu Hunting high and low, tahtsid nad et publik kaasa laulaks. Kahjuks oskab Eesti publik ainult laused hunting high and low.. seda laulis laulja ja siis suunas mikrofoni publiku poole, kus kostis ebamäärast jorinat, kuna.. rohkem sellest laulust ei tea midagi. Isegi laulja pärast olmandat tulutut korda kergitas kulmu, .. Kontsert oli Lenna ja A-ha.. galleriis Lennast mitte üks pilt.. tubli
essa20. juuli 2018, 17:03
See lugu läheb tuuril btw igal pool samamoodi-see on vaid eelmäng selleks et lõpus ühislaul paremini sujuks- ei mingit valearvestust-kõigele on mõeldud.
kontserdi20. juuli 2018, 20:35
nimetus oli siiski Ah-a electric summer... mitte Lenna ja Ah-a
minunimi20. juuli 2018, 09:36
Üks parimaid kontserte kus käinud olen! Super!!
20. juuli 2018, 08:14
kodanik20. juuli 2018, 00:05
Galerii on ju tore... aga kuhu möll jäi?
20. juuli 2018, 13:48
Aa, mis möllu sa näha tahtsid, kuidas paksu tagumikuga joogised eided jalgupidi istmetel trampisid? Ilmselt olen vanaks jäänud, aga viisakusest ei tea mõned daamid kohe miskit. Saan aru, fännid, saan aru tahad kaasa hööritada, siis ole inimene, mine alla platsile, mine üles murule, hüppa ja karga, viska või tiritamme, aga ära sega teisi inimesi kontserti nautimast, ära hüppa p...ga teistele näkku.