Mikolas JosefFoto: Baltic Sun
Üritused
19. juuli 2018, 16:17

Fänn, pane tähele! Tšehhi eurolaulja Mikolas Josef ootab kõiki endaga laupäeval kohtuma

Tänavu Tšehhit Eurovisionil esindanud laulja Mikolas Josef esineb juba sel nädalavahetusel Narvas Baltic Suni festivalil. Laupäeval ootab mees kõiki fänne aga endaga lennujaama ka kohtama. 

Tšehhi staar Mikolas Josef, kelle kaunis hääl, peadpööritav salto, koolipoisilik seljakott ja seksikas puusanõks on võlunud selle aasta Eurovisioonil noori südameid üle Euroopa, kohtub kohe pärast Tallinna lennujaamas maandumist hea meelega oma fännidega. 

Mikolas, kellel on hiiglaslik fännibaas ka Eestis, saabub Tallinna lennuga Riiast. Lend maandub kell 13:05 ning umbes siis ongi kõik fännid oodatud saabuvate lendude alale, et Mikolasega kohtuda. 

Kohe pärast fännikohtumist Tallinnas suundub Mikolas Narva, kus samal õhtul toimub tema esinemine Baltic Sun festivalil.

Mikolas Josef sai 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis kuuenda koha (võitjaks tuli Netta Iisraelist). Josef, kes esitas lugu “Lie to Me”, oli alles teine finaali jõudnud Tšehhi esindaja ning ühtlasi kõrgeima koha pälvinud Tšehhi esindaja Eurovisiooni ajaloo vältel. 22-aastane artist vajas Eurovisiooni proovide käigus saadud selgroovigastuse järel ravi ning pälvis hääleka aplausi, kui lõpuks finaalis esinedes kukerpalli tegi. Pärast Eurovisiooni on tema lugu “Lie to Me” üle kogu Euroopa edetabelites jõudsalt tõusmas – samuti on tal nüüdseks Instagramis üle 440000 jälgija.

Eurovisioni suurstaaridest esineb Baltic Sun festivalil veel Norra täht Aleksander Rybak, aga ka Eestit Eurovisionil esindanud Koit Toome ja Vaiko Eplik.