Summer Fashion Showcase 2018 Bastioni Aias
Inimesed
18. juuli 2018, 22:49

PILDID | Bastioni aias toimus selle suve üks elegantsemaid seltskonnaüritusi (15)

Nädalavahetusel toimus restorani The Seafood Bar Tallinn terrassil selle suve üks elegantsemaid seltskonnaüritusi Summer Fashion Showcase 2018.

Külalisi üllatasid meeldivalt mitte ainult nimekate Eesti ja välismaiste disainerite tööd, vaid ka mastaapne meelelahutus-show. Restorani peakokk Jevgeni Karnauhhov rõõmustas gurmaane võrratu kolmekäigulise õhtusöögiga ja sommeljee Jean Michel Enardi soovitusel valiti joogiks eksklusiivne helesinine vein.

Show-programmis esines ürituse VIP-külaline RnB-staar Criz Shane, brasiilia kaunitarid näitasid sambarütmide saatel sütitavaid tantse ning baarmen Maksim Šmarov Bartender’s Catering and Show´st korraldas harukordse ja meeldejääva baari-show. Samuti korraldati mastaapne stilistika, soengute ja meigikunsti meistriklass tuntud iluasjatundjatega: stilist Olga Bykova, projekti „Enne ja pärast“ autor, juuksehoolduse koolitaja-ekspert, telesaate „Moodne kohtuotsus“ stilist Alexandra Edelberg Moskvast ning üks tuntuimaid meigikunstnikke Meelis Krik, kelle käe all on tuule tiibadesse saanud paljud uued meigikunstnikud nii Eestis, kui mujal maailmas.

Üritusel demonstreerisid oma loomingut Eesti disainer Anastassija Balak (AB Fashion Design) ja Tallinna kunstnik Lora February - esimene oma uut, Eesti 100. aastapäevale pühendatud bikiinikollektsiooni ja teine rätikuid ning puuvillaseid suvekotte sarjast „Vana Tallinna inglid“. Butiik Gallery Fashion Showroom näitas spordirõivaste sarja Philipp Plein Sport ja Itaalia tuntud brändide rõivaid koos kauplusteketi Glanz&Glamuur juveelehetega. Ukraina disainer Alena  Demtchenko demonstreeris brändi Alena Demchenko Couture uut luksusklassi naisterõivaste, aksessuaaride ja ehete kollektsiooni.

Samuti oli üritusel showroom´i tsoon, mis ei pakkunud külalistele mitte ainult võimalust tutvuda disainerite ja sponsorite uute kollektsioonidega, vaid nautida ka Thai Lotus Spa Tai massaaži. Soengute tegemise kunsti demonstreerisid salongi 22 Hair Studio meistrid Ekaterina Vassiljeva ja Jekaterina Zaro.

Modellide ja õhtujuhtide meigi eest hoolitsesid Image Make Up School`i meigikunstnikud Anna Izotova ja Meelis Krik. Õhtujuhid olid stilist, telesaatejuht Anatoli Ein ja võluv Marju Karin.

“Taoline üritus meeldib väga paljudele daamidele ja me jätkame seda kindlasti," ütles projekti üks organisaatoreid Jelena Mališ. “Järgmine üritus Autumn Fashion Showcase 2018 on meil plaanis korraldada 10. novembril. Lisainfot saab Facebookist projekti Fashion Showcase ametlikult leheküljelt,“ lisab Anastassija Balak.

Vaata mahukat pildigaleriid!