Meghan MarkleFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. juuli 2018, 12:49

Meghan Markle'i poolõde: kui meie isa sureb, on see sinu süü, Meghan (17)

Sussexi hertsoginna Meghani pereliikmed ei suuda kohe kuidagi oma suud pidada ja võtavad aina kuningliku pere teemal sõna. Kui mõni päev tagasi kurtis perepea Thomas Markle, et tema tütar on õnnetu, siis nüüd teatab Meghani poolõde Samantha, et kui nende isa sureb, on see Meghani süü, vahendab Daily Mail.

Meghan ja prints Harry käisid Nelson Mandela saja-aasta juubeli puhul avatud näitusel ning seepeale kirjutas Meghani poolõde Twitteris. "Kuidas oleks, kui austaks hoopis omaenda isa? See on liig. Käitu nagu inimene, nagu naine. Kui meie isa sureb, on see sinu süü, Meg."

Kuna Meghan on pärast kuningliku pere liikmeks saamist kustutanud kõik sotsiaalmeediakontod, ei ole ta ilmselt postitust näinud. "Väga tore, et sul on aega, et teisi austada, kuid ignoreerid omaenda isa," kirjutas Samantha. "Kuidas sa peeglisse suudada vaadata?"

Praegu kirjutab Samantha raamatut, mis peaks rääkima hertsoginna varjus elamisest. 

Hiljuti andis Meghani isa Thomas intervjuu, kus ütles, et kardab, et ei näe oma tütart enam kunagi ning väitis, et Meghan ei tule toime kuningliku pere liikmeks olemise pingega. "Olen tema naeratust aastaid näinud ja tunnen seda. Mulle ei meeldi naeratus, mida ma praegu näen. See on naer läbi valu," sõnas mees. "Ta maksab sellesse perekonda abielludes kõrget hinda," ütles mees. 

Paar päeva hiljem ütles ta TMZ-le, et ei kavatse intervjuude andmist lõpetada enne, kui ta saab olla taas osa oma tütre elust. "Olin terve aasta vait ja meedia kirjutas, et olen Mehhikos elav erak, seega ma andsin neile oma loo. Ilmselgelt pani see intervjuu kuningliku pere vaikima, seega andsin ma veel ühe intervjuu, et vaikust murda. Nad peavad minuga lihtsalt rääkima," põhjendas mees oma avameelsust.