Eesti Iluduskuninganna 2018 on Uljana BrezginaFoto: Vikror Burkivski
Inimesed
17. juuli 2018, 14:37

Eesti Iluduskuninganna 2018 unistab oma telesaatest (10)

Eesti Iluduskuninganna 2018 on Uljana Brezgina. Uurisime temalt, kui raskelt või hoopis kergelt tiitlivõit tuli.

"Võit tuli raskelt ja ma pingutasin selle nimel tõesti kõvasti. Tahtsin nii väga kinkida selle võidu oma emale, sest ta on terve elu minusse nii palju investeerinud ja mind aidanud. Tahtsin ka endale tõestada, et olen igati väärt seda võitu. Kogu võistluseks valmistumise nädal oli küll pingeline, aga sellele vaatamata äärmiselt tore. Proovid Tantsugeenis, pildistamised erinevate fotograafide käe all, Anne-Ly Tähe ja Eghert-Sören Nõmme energeetiliste maalide näituse avamine, eelvõistlus Kinkston Kingiagentuuri residentsis ja finaal Keila-Joa lossis, oli kokku üks imeline elamus.

Nädal möödus ülikiiresti ja emotsioonie, mida sellest kõigest sain, saan kirjeldada ainult ülivõrdes. Ja kui palju me saime sponsorfirmadelt kingitusi! Palju ilutooteid nahale ja juustele, bikiinid ja spordirõivad, imekaunis hõbedast ehetekomplekti ja veel palju muud. Autasustamise ajal oli meie ees põrandal lõpuks juba nii palju kingikotikesi, et raske oli seal isegi liikuda. See on lihtsalt uskumatu, kui suure töö Tiina Jantson selle võistluse korraldamiseks ära tegi. Siinkohal ütlengi kõigi meie võistlejate poolt suur, suur tänu talle!"

Eesti Iluduskuninganna 2018 on Uljana Brezgina Foto: Vikror Burkivski

Mis sinu jaoks tähendab võit Eesti iluduskuninganna võistlusel?

Esiteks läks täide mu esimene unistus. Teiseks see andis mulle võimaluse läheneda oma järgmisele unistusele. Muidugi sain suurepärase kogemuse ja tutvusin imeliste naiste ja tüdrukutega. Tahan nüüd terve aasta jooksul nii palju kui võimalik erinevate ürituste raames esindada väärikalt Eesti Iluduskuninganna tiitlit ja võistlust.

Kui vana sa oled?

18aastane.

Kus sa õpid?

Ma õpin Tallinna ülikoolis, BFM-is audiovisuaalset meediat.  

Kas töötad ka?

Töötan vanalinnas asuvas juveelisalongis Hearts Fine Jewellery konsultandina.

 Millised on sinu hobid?

Minu hobi on laulmine, klaverimäng ja sport.  

Sinu salajane kirg?

Gemmoloogia.  

Mis sind kõige rohkem käima tõmbab?

Ikka muusika.  

Mis on sinu suurim unistus?

Minu eesmärgid on väga suured. Minu suurimad unistused on saada Miss Universumiks, kuulsaks lauljaks ja olla enda telesaate saatejuht.  

Kes aitas sul võistluseks ette valmistuda? 

Kõige tähtsamad abilised võistluse ettevalmistamisel oli minu ema Monika ja õde Veronika, kes aitasid välja mõelda look'id iga väljamineku jaoks. Lisaks sellele, võistluseks aitas mul ette valmistada minu lemmik-meigikunstnik Iren Tsuprijanovskaja, kes töötab juba viimased üheksa aastat Yves Saint Laurent’is meigikunstnikuna.Talendivooruks aitas mul ette valmistuda laulja ja lauluõpetaja Elina Gerodes, kes täitis nii lauluõpetaja rolli, kui ka oli suureks toeks.  

Kuidas toimus ettevalmistumine võistluseks?

Kuna aega oli vähe, aga ideid sündis palju, oli raske konsentreeruda millelegi ühele. Lõpuks otsustasime valida kõik kleidid Eesti lipu värvides ning olen oma valiku üle väga õnnelik. Kõige rohkem pidin valmistuma talendivooruks, sest see esinemine tähendas mulle väga palju. Lapsest saati unistasin lauljaks saada, kuid enne õnnestus mul ainult kirikukooris laulda. Seekord oli võimalus laulda solistina värvikate inimeste ees ning see emotsioon, mille rahvalt sain, oli minu jaoks kõige suurim võit.  

Kas sulle meeldib reisida?

Reisimine on minu jaoks väga tähtis osa elust. Olen väga palju reisinud oma vanematega ja iga kord uude riiki saabudes on minu elu mingil moel muutunud. Kõige rohkem muutus mu elu Hispaanias elades. Minu jaoks üks suurimaid saavutusi on see, et kui kolisin Hispaaniasse elama, suutsin lühikese ajaga hispaania keele selgeks saada, gümnaasiumis aasta lõpetada ning samal ajal veel tööd teha. 

Mis sfääris sa tahaksid veel ennast proovile panna?

Tulevikus tahaksin proovile panna ennast televisioonis. Tahan teha enda telesaadet ning olla ise ka saatejuht.  

Millega oled siiani oma elu jooksul tegelenud?

Olen väga palju erinevate spordialadega tegelenud.  Näiteks ratsutamine, kergejõustik, balett, jõusaal, tennis. Lisaks lõpetasin muusikakooli klaveri erialal ning laulsin 5 aastat kirikukooris.  

Mis on sinu jaoks kõige tähtsam elus?

Minu elus on kõige tähtsam minu perekond.  

Midas a soovitaksid teistele neidudele, kes pole siiani julgenud iludusvõistlustest osa võtta?

Soovitan omalt poolt kõigile, kellel salajane soov olla kord laval printsessina, tulla järgmine aasta kindlasti osalema Eesti Iluduskuninganna võistlusele. See on fantastiline võimalus, mis jätab teile terveks eluks ilusad mälestused ja võib olla ka heaks hüppelauaks mingi teie tulevase karjääri jaoks. 

Eesti Iluduskuninganna 2018 on Uljana Brezgina Foto: JORGEN PAABU