"Puuduta mind" 35. saade; Anu Saagim, Sirje Presnal, Margus Sarmet; Igor EarthchildFoto: Jörgen Norkroos
Puuduta mind
19. juuli 2018, 18:17

Vaata saadet „Puuduta mind!“ igal neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebist ja Facebookist!

„Puuduta mind!“ 35. saade | Tantraõpetajad Igor Earthchild ja Margus Sarmet teavad, kuidas mees suudab armatseda tunde ja tunde (22)

Igal neljapäeval kell 18 kostitame sind põneva veebisaatega "Puuduta mind!", kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 35. saate külaliseks on tantraõpetajad Igor Earthchild ja Margus Sarmet.

Saates saame vastuse järgmistele põnevatele küsimustele:

  • Kuidas naine võib kogeda seitset erinevat tüüpi orgasmi?
  • Kuidas mees saab orgasmi ilma, et ta ejakuleeriks?
  • Kuidas mees suudab armatseda tunde ja tunde?
  • Kuidas pikaajalises suhtes paarid saavad tagasi omavaheline intiimsuse ja seksuaalsuse?
  • Mis on yoni ja lingami massaaž?
  • Kuidas saab mees teha naise õnnelikuks? 
  • Kuidas saab naine muuta mehe endale truuks?
Igor Earthchild käis esmakordselt saates "Puuduta mind!" novembris 2017; Sirje Presnal; Anu Saagim Foto: Jörgen Norkroos

Kes on Igor Earthchild? 

Igor: mina kutsun end Igor Earthchildiks ehk looduslapseks. Sain endale sellise nime, kui minu sees oli toimunud transformatsioon. Elades džunglis sain ma teadlikuks oma sisekosmosest ja ühendusest kogu elavaga Maa peal. Alates 2011. aastast on tantra juhatanud mind üle Maa ühe õpetaja juurest teise juurde. Kõik nad räägivad samast asjast, kuid igaühel on see teekond olnud täiesti erinev.  Ma olen õppinud tantrat, joogat ja massaaži erinevatelt õpetajatelt Eestist, Venemaalt, Ameerikast, Euroopast, Taist. Oma tantrarännakutest olen ma teinud filmi "The Secret of Tantra", mida saab näha ka tantrafestivalil "High on Life".

Kes on Margus Sarmet?

Margus: olen kogu oma teadliku elu otsinud seoseid erinevate maailmapiltide ja teadusvaldkondade vahel ning tänaseks olen veendunud kogu maailma holistilisuses. Oma otsingutes olen omandanud ehitusinseneri hariduse ja kaitsnud magistrikraadi TTÜ ehitusteaduskonnas, TLÜ psühholoogia instituudis ning TÜ majandusteaduskonnas. Inseneeria, loodusteadused ja psühholoogia on alati olnud minu kireks ka töös. Ikka veel puuduolevaid pusletükke tunnetades hakkasin uurima jooga- ja tantrateadust. Need õpetused tõid minu elus endaga kaasa suuremaid muutusi kui seda eales uskunud oleksin. Samas leidsin nii mõnedki puuduvad tükid elupusles, mida nüüd rõõmuga ka teistele jagan. 

Tantra ja jooga said minu teeks juba aastaid tagasi. Tantraõpetajaks õppisin Agama joogakoolis Tais ning kundalini jooga õpetajaks Karam Kriya joogakoolis. Kogemusi olen omandanud väga erinevate õpetajate juhendamisel. Olen avatud kõigele uuele ja usun, et igaüks peab looma omale kildhaaval ise sobiliku terviku maailmast, olemasolevad süsteemid saavad vaid abistada ja toetada. Püüan järjepidevalt integreerida iidseid traditsioone kaasaegse teadusega, leidmaks seeläbi tõde minus eneses.

17.-22.juulini toimub Eestis eriliselt sügav tantrasündmus – tantrafestival "High on Life". 

Festival on kindlasti üks selle suve kõige kaunim ja südant avavam kogemus. Kuue päeva jooksul toimuvad erinevad töötoad ja tervendavad sessioonid, mis pakuvad võimaluse turvalises keskkonnas end tantra kaudu avastada ning muunduda läbi armastuse, vabaduse ja spontaansuse. Seda kõike toetab põhjamaa suvi oma imelise väe, metsiku looduse, sooja päikese ja pikkade valgete öödega.

"Puuduta mind!" 34. saade; külas käis Karolin Tsarski; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal Foto: Jörgen Norkroos

Selle aasta tantrafestivali teema on "Kooskasvamine läheduses".

"Meie laiem eesmärk on tuua tantraõpetused kõikides eluvaldkondades tegutsevate inimesteni. Erinevad rahvusvaheliselt tuntud õpetajad toovad meieni oma kauaaegse töö ja ainulaadse õpetamisstiili," räägib festivali peakorraldaja Karolin Tsarski. "Igal hommikul ja pärastlõunal toimub samaaegselt kolm töötuba. Iga töötuba viiakse läbi nii, et igaüks saab sellest enda jaoks parima kasu ja kogemuse. Ei ole oluline, kas tullakse üksi või kaaslasega, milline on inimese eelnev kogemus tantraga, kas ollakse vallaline,  soovitakse lihtsalt suhelda, kogeda teisi ja iseennast või tullakse paarina, kes soovib süvendada oma intiimsust – festival pakub suurepärast võimalust kõigile."

Vaata saadet „Puuduta mind!“ igal neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebist ja Facebookist!

"Puuduta mind" 35. saade; Anu Saagim, Sirje Presnal, Margus Sarmet; Igor Earthchild Foto: Jörgen Norkroos