AutoavariiFoto: SWNS/Scanpix
Tele
11. juuli 2018, 15:23

Kas tead, kui palju autosid on hävitatud sarjas „Kutsuge Cobra 11”?

Põnevussarja “Kutsuge Cobra 11” kaubamärgiks on kujunenud peadpööritavad kaskadööritrikid Saksamaa kiirteedel, mida mööda liiguvad ida ja lääne vahel erinevad hämarad tegelased ning eluohtlikud laadungid.

Kiirteedel toimetavad politseinikud kohtuvad oma ohtlikus töös päevast päeva lapseröövlite, salakaubitsejate, põgenike ja mõrtsukatega. Sarja on näidatud üle maailma 120 riigis.

Viaplay Eesti meediasuhete juhi Karin Laurima sõnul iseloomustab 1996. aastal alustanud põnevussarja “Kutsuge Cobra 11” vaatemänguliste kaskadöörivõtete rohkus. “Need on sageli nii uljad, et autod tõusevad läbi õhu lennates kättesaamatutesse kõrgustesse ning isegi väiksemast kokkupõrkest tekib võimas plahvatus,” rääkis Laurima. “Kuna pea igas osas hävitatakse mõni auto, siis on võtete käigus ühtekokku kannatada saanud enam kui 5000 sõidukit, ent see-eest arreteeritud ka üle 1000 kurikaela. Iga hooaja tootmiseks on kulunud keskmiselt 400 autorehvi ning umbes 30 tonni terast erikonstruktsioonide ehitamiseks.”

Eestis näeb “Kutsuge Cobra 11” uut hooaega reklaamipausideta ja eestikeelse tõlkega voogedastusteenusega Viaplay. Hetkel on Viaplays kättesaadavad 275 episoodi alates sarja viiendast hooajast, mis teeb üle 200 tunni vaatamist.