Kirsti TimmerFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
11. juuli 2018, 13:06

Guns N' Roses'i fänn Kirsti Timmer: see on bänd, kelle puhul ma tõepoolest lava ette lähen (5)

16. juulil toimub Tallinna lauluväljakul Guns N' Roses'i kontsert. Bändi suur fänn Kristi Timmer ootab esinemist juba kannatamatult. "Veel loetud päevad ja siis..." kirjutab ta oma Facebooki postituses. “Bändis on minu meelest kõige ilusamad mehed, teiseks on Axl'i hääl erakordne ja kolmandaks see muusika on väga hea." 

Armastus Guns N' Roses'i muusika vastu sai Kirsti sõnul alguse juba ammu. “Bändis on minu meelest kõige ilusamad mehed, teiseks on Axl'i hääl erakordne ja kolmandaks see muusika on väga hea," räägib ta. 

“Ühe mu sõbranna peikal oli videomakk, kuhu tal oli MTV-st salvestatud Guns N' Roses'i video “Patience”. Kui ma seda videot nägin, olin kohe müüdud ja rohkem minu jaoks ühtegi muud bändi ei eksisteerinud,” naerab Kirsti. “Seal olid inimesed, kes valdavad oma pilli ja näevad ägedad välja - kogu see kupatus toimis minu meelest ääretult hästi. Tegelikult toimib siiani."

Kirsti räägib, et tal olid olemas kõik bändi plaadid ja vinüülid. “Kuigi lääne muusika tollel ajal ei olnud üldse kättesaadav, oli mul kirjasõber Inglismaalt, kes need kõik mulle kuidagi saatis. Hea, et olin kogu aeg selle muusikaga varustatud,” räägib Timmer. “Ja muidugi olin ma ainuke, kes neid plaate omas.”

Guns N' Roses'i kontserdile jõuab Kirsti esimest korda ning õigele fännile kohaselt on tal ostetud VIP-piletid. “Ma seda tüüpi inimene ei ole, et mitu tundi varem kontserdile kohale tormaks, aga esireas olen ma kindlasti. See on üks bänd, kelle puhul ma tõepoolest lähen lava ette,” sõnab ta.

“Mul oli kunagi isegi akrediteering nende Moskva kontserdile, kus oleks saanud teha ka intervjuu, aga seal olid rahutused ja Guns N' Roses tühistas oma esinemise.”

Timmer lisab, et ta ei tea, miks ta pole Euroopa turneedel käinud. “Ma olen vist kogu aeg arvanud, et nad siia ka tulevad.”