Justin ja HaileyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
11. juuli 2018, 12:27

Justin Bieber ja tema kihlatu peavad enne sõrmuste vahetamist läbima ka abielukursuse (4)

Enne kui värskelt kihlunud Justin Bieber ja Hailey Baldwin altari ette sammuvad, tuleb neil läbida abielueelne kursus, vahendab Daily Mail. 

Viienädalasel kursusel räägitakse muu hulgas paaridevahelisest intiimsusest ja sellest, kuidas oma rahaasju pärast abiellumist korraldada. "Abielukursus on selline asi, mida mõned Hillsongi kiriku (Justin on selle kogudusega seotud - toim.) pastorid lausa nõuavad enne, kui nad paari laulatavad. Teised aga soovitavad seda," rääkis allikas väljaandele. 

"Justinil on ilmselgelt minevik. Ta oli pikalt suhtes Selena Gomeziga ja tahab nüüd elu Haileyga alustada puhtalt lehelt. Nad lähevad mõlemad kursusele hea meelega, sest usk on nende jaoks tähtis ning see aitab neil tulevateks aastateks luua hea vundamendi."

Hailey ja Justin on mõlemad juba käinud Hillsongi kiriku jumalateenistustel Austraalias ja New Yorgis ning Bieber on väga lähedane selle kiriku pastori Carl Lentziga. 

"Justin armastab ja austab Haileyt väga ja võtab seda pühendumist väga tõsielt. Neil oli lahku minnes arusaamatusi, kuid nüüd tunneb ta, et kõik on 100% õige ning ta ei suuda ära oodata, millal temast saab Hailey abikaasa," rääkis allikas. 

Viienädalane abielukursus algab sellega, et kõigepealt hinnatakse paari tugevusi ja nõrkusi suhtes. Tulemuste järgi otsustatakse, millele tuleks kursusel keskenduda. Kodulehe andmetel saab iga paar omale ka mentorpaari ning neil on kohustus viie nädala jooksul käia viies tunnis. 

Koduleht ütleb: "Kui sa varem abieluks valmis polnud, siis nüüd oled."

Lisaks räägitakse kursusel, kuidas efektiivselt omavahel suhelda ja probleeme lahendada.

Justin ja Hailey kihlusid möödunud nädalavahetusel Bahama saartel, kus Bieber libistas pruudile sõrme hiiglasliku kiviga kihlasõrmuse. Väidetavalt maksis sõrmus lausa 400 000 dollarit.