Michael BubleFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. juuli 2018, 14:38

Michael Bublé: kui mu poeg vähidiagnoosi sai, arvasin, et ei naase muusika juurde

Lauljatar Michael Bublé andis emotsionaalse intervjuu, kus paljastas, et kui tema poeg Noah sai vähidiagnoosi, kaalus mees isegi muusikast loobumist, vahendab People. 

"Ma olen põrgus käinud. Ma ei räägi kogu lugu isegi oma sõpradele, sest see teeb liialt haiget. Ta on minu poiss, ta on superkangelane ja ei pea seda kõike uuesti läbi elama," ütles laulja. "Ja teate, põrgu tundub olevat päris hea koht puhkuseks pärast seda kõike, mis me läbi oleme elanud."

Bublé ja tema naine Luisana Lopilate avalikustasid Noah'i haiguse 2016. aastal Facebookis. "Ma tõesti arvasin, et ei tule enam muusikamaailma tagasi. Perekond on kõige olulisem, minu laste tervis on number üks. Suhe oma pere, naise ja usuga on kõige olulisemad."

Siiski otsustas mees taas laupäeval Dublinis lavale astuda ning kontserdil ootas teda 80 000 fänni. "Tegu on vähiga, seega ilmselgelt peame me sellel silma peal hoidma, kuid ma ei teeks seda kõike, kui ta end paremini ei tunneks." Poja ravi lõppes mullu märtsis. 

Mees tunnistab, et oma naise ja lapse kõrval olemine sellisel raskel ajal andis elule hoopis uue vaatenurga. "Ma vaatan elu hoopis teise nurga alt ja ei tunne enam hirmu. See on ka minus uuesti süüdanud armastuse muusika vastu. Kui Noah ravi hakkas saama, istusin haiglapalatis ja mõtlesin, et mille kõige pärast ma olen elus üldse muretsenud. Ma muretsesin plaadimüügi ja selle pärast, mida keegi minu kohta ütles. Ja sel hetkel sai mulle kõik selgeks," pihtis laulja.

"See selgushetk võimaldas mul taas muusikat armastama hakata. Lähen tagasi selle juurde, mida ma pean tegema. Maailm vajab varasemast rohkem armastust, naeru ja romantikat. See on parim plaat, mis ma kunagi teinud olen," paljastas muusik oma uue albumi kohta.