Mel BFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. juuli 2018, 14:03

Lauljatar Mel B pole võimeline tasuma maksuvõlgu

Endise menubändi Spice Girls lauljatar Mel B ei suuda tasuda oma maksuvõlgu. Mel B ja tema endine abikaasa Stephen Belafonte on võlgu umbes 650 000 dollarit, vahendab Daily Mail. 

Mel B ja Stepheni lahutus on pikale veninud ja kalliks maksma läinud ja see tähendab, et naine ei suuda maksta oma arveid. "Mul pole finantsiliselt võimalik tasuda perekonna omandi eest," ütleb Mel B kohtudokumentides. 

Mel B on alates 2013. aastast olnud Ameerika talendisaate kohtuik ja kardab, et kui teda järgmisel hooajal enam kampa ei kutsuta, halvendab see tema rahalist olukorda veelgi. 

Naine tunnistab ka, et kuna neil on eksmehega suured maksuvõlad, mida nad ei suuda maksta, on tema rahaline seisukord kohutav. 

Olgugi, et rahaliselt on naisel probleemid, tundub, et eraelus puhuvad tal head tuuled. Hiljuti jagas ta oma Instagrami kontol üsna krüptilist postitust, kus kirjutab, et on leidnud tõelise armastuse.

Mel B ja Stepheni lahustus jõustus mullu detsembris, üheksa kuud pärast lahkuminekut. Mel B süüdistas meest vägivalduses, väidetavalt filmis Ameerika talendisaate kohtunikust poptähte intiimvahekordi nende tütre lapsehoidjaga ning lõi ka ise grupiseksis kaasa. 

Naine peab eksmehele kolm aastat elatist maksma ning vastutasuks nõustus Belafonte hävitama võimalikud kompromiteerivad videomaterjalid. 

Lisaks pidi Mel B katma eksmehe kohtukulud, mis küündivat veerand miljoni dollari kanti.