Justin Bieber ja Hailey BaldwinFoto: DDP USA/Scanpix
Inimesed
10. juuli 2018, 12:38

FOTO | Justin Bieber kinnitab kihlumist: ma ei jõua oma elu parimat aega ära oodata! (1)

Eelmisel nädalal hakkasid ringlema kuulujutud, et popstaar Justin Bieber on oma modellist ja telestaarist kallima Hailey Baldwiniga kihlunud. Nüüd on mees uudist ka Instagramis kinnitanud.

"Oleksin natukene oodanud, et midagi öelda, kuid uudised lähevad kiirelt liikvele. Hailey, ma armastan sinu puhul kõike. Olen pühendunud veetma oma elu, õppides tundma iga osa sinust. Luban seista meie pere eest auga, lastes Jeesusel meile igal otsusel teed näidata. Mu süda kuulub täielikult sulle ja sean su alati esikohale. Hailey Baldwin, sa oled mu elu armastus ja ma ei tahaks seda veeta kellegi teisega. Sa muudad mind palju paremaks ja me mõjume teineteisele nii hästi. Ma ei jõua oma elu parimat aega ära oodata! Naljakas, et koos sinuga on kõik järsku nii selge. Kõige rohkem olen ärevil, sest minu vend ja õde saavad näha veel ühte stabiilset ja õnnelikku abielu!"

Justin sõnab, et nad kihlusid seitsmenda kuu seitsmendal kuupäeval. "Number seitse on spirituaalsuse täiuslikkuse number."

Ka Baldwin on Twitteris oma rõõmu jaganud: "Ma ei ole kindel, millega ma sellise õnne olen ära teeninud, kuid ma olen Jumalale tänulik, et ta andis mulle niivõrd imelise inimese, kellega oma elu jagada! Sõnad ei suuda iial mu tänu väljendada."

TMZ vahendab, et enne kallima naiseks palumist küsis ta luba ka Hailey isalt. Justinile lähedalseisev allikas kinnitab väljaandele, et Justin kohtus oma kallima isa Stepheniga mitu nädalat tagasi ning vestlus tulevase äiaga oli tema jaoks väga oluline. Stephen andis Justinile oma õnnistuse ning on selge, et abieluettepanek ei olnud lihtsalt uitmõte.