12 säravat muusat Embassy of Fasion suveöö unenäosFoto: Toomas Volkmann
Inimesed
9. juuli 2018, 21:20

PILDID | 12 säravat muusat Embassy of Fashion suveöö unenäos (16)

Moemaja Embassy of Fashion stuudiopoe avapeol „Suveöö unenägu“ esitlesid Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni ja Tanel Veenre Jewellery värsket loomingut 12 säravat muusat. Modellidena astusid moeetendusel üles Evelin Võigemast, Mirtel Pohla, Anu Saagim, Merle Palmiste, Annikky Lamp, Keili Sükijainen, Laura Põldvere, Sissi, Anette Maria Rennit, Susan Luitsalu, Reet Härmat ja nõid Alisa. 

Riina Põldroosi avapeo kollektsioonis esitleti tema kaubamärgiks saanud sametaplikatsioonidega kleite ja voogavat siidi. Käsitsi lõigatud mustrid olid seekord inspireeritud loodusest, südasuvistest lilledest ja juugendlikust dekoorist. Uuena olid laval samettikandiga body’d, mida on kerge kombineerida nii piduliku siidseeliku kuid näiteks ka igapäevasemalt pükstega.

Ketlin Bachmann esitles sellesuvises kollektsioonis valiku pastelsetes toonides plisseerkaunistustega kleite, mis kõik hetkel esinduspoes saadaval.

Aldo Järvsoo kesksuvise kollektsiooni kangastele on nopitud klassikalised põllulilled, mis on võtnud vabade tuunikate, laiade pükste ja telk-kleitide vormid. Lillemustritele lisaks tõi Aldo Järvsoo taas lavale volangi-kleidid, seekord õrnades suveõhtu pastellides.  

Avapeo raames esitles Tanel Veenre Jewellery uut ehteseeriat NEFFI, mille kullakarva mardikad ja sillerdavad kiilid kõrvarõngaste ja ripatsitena on loodud talismanina kaitsma selle kandjat.

„Suvega klapib kerge ehte, olgu selleks väike hõbeehe või värviline kõrvamari. Õhtusel ajal võib lubada midagi julgemat ja säravamat – uue kollektsiooni NEFFI mardikad helgivad suveöös täiuslikult. Ning muidugi on kõige olulisem ehte suhe kandjaga - ehe kui väike hingehoidja, kaitsja kurja eest,“ kommenteeris TVJ disainer Tanel Veenre suvist ehtevalikut.

Embassy of Fashion ja Tanel Veenre Jewellery uus esinduskauplus ning ateljee on Tallinna südalinnas (Rävala 7) asuv disainikeskus, mis koondab enda alla kolme auhinnatud moedisaineri – Ketlin Bachmanni, Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi  ning ühe tuntuima Eesti ehtekunstniku Tanel Veenre suurima valiku loomingut. Kogu moedisain valmib uudse kontseptsiooniga stuudio-poes kohapeal.

Vaata pilte särtsakast Embassy of Fashion avapeost!