Veikko TäärFoto: Teet Malsroos
Inimesed
9. juuli 2018, 13:06

Veikko Täär müüb oma Otepääl asuvat restorani l.u.m.i (11)

Veikko Tääri algatusel on restoran l.u.m.i juba seitse aastat edukalt tegutsenud, kuid nüüd loobub näitleja oma kohast. Nimelt otsitakse sotsiaalmeedias uut, tegusat omanikku. “Asjalood kujunesid nii,” jääb Täär napisõnaliseks.

Küsimusele, kas jääb ka edaspidi kohvikuga seotuks, vastab Veikko Täär, et seda praegusel hetkel ei oska veel öelda. “Eks aeg näitab,” lisab ta. “Veel hetkel millestki päris loobutud ei ole, restoran on täitsa olemas.” Näitleja räägib, et uus omanik võiks kindlasti olla keegi kellel silmad säravad ning on pealehakkamist täis. 

 Suletud või mitte?

Kuigi Veikko räägib, et kohvikust loobutud ei ole ning toimib edasi, näeb veebilehel vastupidist. "Hea külastaja! Vabandame. Oleme suletud!" on seal kirjas. Samuti ei toimi kodulehel olevad telefoninumbrid.

(kuvatõmmis/www.lumikohvik.ee)

"Kohviku idee oli mul aastaid varem, kui kutse kokasaadet juhtima. Kokasaade "Lusikas" andis lihtsalt rohkem teadmisi ja kindlust selles vallas," rääkis Täär Elu24-le, kui 2010. aastal restorani avas. "Suurema osa oma erialase töö välisest ajast pühendan kohviku parema käekäigu kujunemisele. Iga algus on ju raske ning kõigi teadvusesse jõudmine pole just kerge," lisas ta.