Samantha MarkleFoto: Facebook/Sammyiammy64
Inimesed
9. juuli 2018, 10:36

Meghan Markle'i poolõde: Harry pidanuks abielluma Cressida Bonasega! (16)

Sussexi hertsoginna Meghan ei saa enda suunal sapipritsimisest ilmselt kunagi lahti. Tema poolõde Samantha on kõvasti Meghani teemal sõna võtnud ning nüüd teatab Samantha, et Harry pidanuks Meghani asemel abielluma hoopis oma ekspruudi Cressida Bonasega, vahendas The Sun.

Samantha nimetas oma õde mõttetuste hertsoginnaks ning süüdistab Meghanit ka kõigis nende isa Thomase hädades. Lisaks nimetas ta Harryt tallaaluseks, kes laseb Meghanil endale lihtsalt pähe astuda. Lisaks kirjutas naine Twitteris, et Harry pidanudks abielluma hoopis oma ekspruudi Cressida Bonasega, sest ta sarnanes rohkem printsess Dianale. 

53aastasel Samanthal ja Meghanil on ühine isa. Varasemalt on Samantha väitnud, et tema kasvatas Meghanit 12 aastat, kui nad Californias elasid. 

Väidetavalt pole Meghan ja Samantha suhelnud kümme aastat.

Aprillis, enne kuninglikku pulma ütles Samantha, et nende perekond ei saanud pulmakutseid. "Kui kutsutud on 2000 täiesti võõrast inimest, peaks ka Markle'id austusest kutsutud olema. Meie onu, vend, mina, parim sõber, õe- ja vennapojad. Probleem pole selles, kui lähedane keegi on. Pere on pere."

Kensingtoni palee keeldus Samantha väljaütlemisi kommenteerimast.