Justin ja HaileyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. juuli 2018, 09:12

On alles suur! Vaata, millise kihlasõrmuse Bieber pruudile kinkis (8)

Nädalavahetusel palus laulja Justin Bieber oma tüdruksõbra Hailey Baldwini kätt, kellega ta on kohtamas käinud vaid kuu aega. Nüüd on lekkinud ka esimene pilt sõrmusest, mille kivi on silma järgi tõeliselt hiiglaslik. 

Sündmust nägi pealt kaks inimest, kes rääkisid väljaandele, et see juhtus ühes Bahama restoranis. Parasjagu käis salsaõhtu, kui Bieberi turvamehed palusid kõigil telefonid ära panna, sest kohe hakkab juhtuma midagi väga erilist. Justin palus kallima kätt kõigi inimeste ees. 

Rohkem sõrmusepilte vaata SIIT

Paarile lähedalseisev inimene rääkis väljaandele ET, et Justin planeeris ettepanekut juba mitu nädalat. "Justin otsustas Hailey kätt paluda inimeste ees Bahama saartel, kuid see plaan oli tal juba mitu nädalat. Sõrmus on imeline ja Hailey on väga õnnelik. Nad ei suuda lõpetada oma sõpradele ja vanematele rääkimast, kui elevil nad ühise teekonna alguses on. Enne oli neil lihtsalt hea klapp, nüüd on see tugevam kui kunagi varem."

Esmakordselt nähti paarikest koos liikumas 2015. aasta veeburaris, vahendab People. "Oleme lihtsalt sõbrad. Tunnen teda väga kaua aega, alates sellest kui olin 13aastane. Tal on praegu aeg, kus ta liigub positiivses suunas ning ta vajab enda ümber häid inimesi. Püüan olla hea sõber ning teda toetada," ütles Baldwin toona väljaandele E!.

2016. aastal käidi koos St. Bartsis puhkamas ning Bieber postitas Instagrami pildi sellest, kuidas nad suudlevad. 

Hiljuti rääkis Hailey ajalehele The Times ka nende lahkuminekust 2016. aastal. "Olime pikka aega sõbrad. Kohtusime, kui ta oli väga noor ja ta oli üks mu parimaid sõpru. Igaüks teab, et mingis eluetapis saab sellest midagi muud. oli mis oli," ütles Hailey. "Me ei rääkinud mõnda aega ja meie vahel oli palju imelikku, kuid me oleme sellest üle saanud."

Sel nädalavahetusel paarike kihlus ning ühe allika sõnul on Justin viimasel paaril nädalal olnud õnnelikum kui kunagi varem. "See võib tunduda kiirustamisena, kuid tegelikult tunnevad nad teineteist juba pikka aega."