2012. aasta oktoobris.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
7. juuli 2018, 00:01

Arst: "George Michael teadis, et tema lõpp on lähedal ..."

Kui George Michaeli kauane osteopaat teda viimast korda nägi, šokeeris teda superstaari sarnasus rasvunud ja pundunud Elvisega. „Küsisin: on sul maapähklivõi ja tarretisega saiad ikka kaasas?“ meenutab Simon Neil-Asher. George ei pannud aasimist pahaks. Kuid miski 53aastase laulja olekus tundub tohtrile tagantjärele tähenduslik. Kolm nädalat hiljem oli miljonite lemmik surnud.

Kui George Michaeli kauane osteopaat teda viimast korda nägi, šokeeris teda superstaari sarnasus rasvunud ja pundunud Elvisega. „Küsisin: on sul maapähklivõi ja tarretisega saiad ikka kaasas,“ meenutab Simon Neil-Asher. George ei pannud aasimist pahaks. Kuid miski 53aastase laulja olekus tundub tohtrile tagantjärele tähenduslik. Kolm nädalat hiljem oli miljonite lemmik surnud.

Maailmakuulus osteopaat Simeon Niel-Asher oli briti popmuusikalegendi tohterdanud kolm aastakümmet. Neid oli kokku viinud ühine sõber, ansambli Spandau Ballet' bassimees ja näitleja Martin Kemp. Neil-Asher saatis staari mitmel kontsertreisil. Neist olid saanud lähedased sõbrad. „Kui ma George'i viimast korda nägin, oli ta heas tujus,“ meenutas Neil-Asher ajalehele Daily Mirror viimast visiiti laulja Põhja-Londoni koju. „Meil oli tõesti veider jutuajamine, ühtaegu huvitav ja kummaline.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99