LEPATRIINU alias Triinu PaometsVideo: Jörgen Norkroos
Inimesed
11. juuli 2018, 21:46

VIDEOINTERVJUU | Lepatriinu: tahan saada megakuulsaks kogu maailmas! (29)

Kutsusin piknikule keset Tallinna tänavate remondimöllu särtsaka noore muusiku Lepatriinu. 

Kutsusin piknikule keset Tallinna tänavate remondimöllu särtsaka noore muusiku Lepatriinu. 

27-aastane Lepatriinu ehk Triinu Paomets sai muusikakarjäärile hoo sisse 2016. aasta Noortebändi  konkursilt ning peale seda kandideeris ta Eesti muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: aasta indie-album ja aasta debüütalbum. Ühtlasi kuulub Lepatriinu nüüdsest ka Taani indie-plaadifirma No Angel Records artistide nimistusse. 

Tegus tšikk on muuseas pürginud ka saatesse "Eesti otsib superstaari" ja korduvalt ka "Eesti laulu" konkursile, kuid edutult. Samas ütleb näitsik, et tema master dream on saada aina suuremaks. "Lõpp-punkt unistust mul polegi, sest see tähendaks lõppu. Muidugi tahan maailmakuulsaks ära tõmmata. Õnneks on aega. See kõik on strateegia. Mul pole vaja saada megakuulsaks Eestis. Kui saan kuulsaks näiteks Soomes, siis olen nagunii kuulus ka Eestis. Seega on mul tark hakata vallutama Skandinaaviat ja Baltimaid. Ja kui Euroopa on juba taskus, siis on juba ka Aasia hea turg. Eriti, kui mul on megasuured silmad ja teist värvi nahk. Aasias see müüb," on Lepatriinu veendunud.

Lisakas pajatab Triinu oma hiljutisest elukaaslasest lahkuminekust ja millised nipid aitasid tal sellest kurbust ja tühjust tekitanud perioodist üle saada ja milline näeb välja bitch Lepatriinu. 

Edasi lugemiseks: