Honey Boo Boo ja taas kaalu kogunud Mama June 12. juunil 2018.Foto: Vidapress
Inimesed
6. juuli 2018, 13:47

Vapustava salenemise järel taas kaalu kogunud Mama June: mul ükskõik, olen ikkagi ilus! (2)

Endise lapsmissi Honey Boo Boo ema Mama June tegi 2015. aastal läbi totaalse muutumise ning kaotas tänu maovähenduslõikusele ligi 140 kilo. Nüüd on ta taas kaalu kogunud, kuid naine ei lase sellest end üldse häirida ning kirjutab sotsiaalmeedias, et peab ennast ka suuremana ilusaks. 

Naine jagas Instagramis pilti, mis oli tehtud tema kaalulangetuse alguses. “Ilusat 4. juulit, Ameerika! Mäletan, kui see pilt tehti, ma olin just 30 kg alla võtnud ning tundsin end suurepäraselt. Ma olen ikka veel selle pildi üle uhke ning enda üle, et nii kaugele olen jõudnud. Vahet ei ole, et ma mõned kilod tagasi olen võtnud, ma olen ikkagi ilus!” kirjutab ta pildiallkirjas. 

Mama June, kes telesarja jälgimise all kõvasti kaalu langetas ning suurusnumbrini 34 jõudis, on taas kosunud ning kannab nüüd suurust 42. Juurde on naine kaalus võtnud ligi tosin kilo.

Mis seal salata, ka teismeikka jõudnud Honey Boo Boo on tugevalt ülekaaluline. Daily Maili teatel on bravuurikas tandem seadnud eesmärgiks osaleda emade ja tütarde ühisel iludusvõistlusel. 

Hiljutiste kuulduste järgi on Mama June kaalutõusu vastu võitlemiseks asunud järgima ketodieeti. "Olen proovinud ketodieeti ja see polegi nii hull. Juust, munad, valk, liha. Ja sellega võtab tõesti alla," rääkis teletäht ja kinnitas, et on dieedi abil juba veidi alla võtnud. "See tõepoolest mõjub."'

Ketodieedi eesmärk on viia keha ketoosinimelisse seisundisse: süsivesikuvaeguse puhul hakkab keha tootma ketokehi, mis rahuldavad suhkru puudumisel keha energiavajadust. Eksperdid toonitavad siiski, et ketoos on äärmuslik seisund, millega võivad kaasneda mitmed kõrvalnähud alustades haisvast hingeõhust ning küünte ja juuste murdumisest ning lõpetades tujulanguse, energiapuuduse ja kõhukinnisusega.