Kuigi Uudo Sepal on sel suvel tulekul ilmselt nii mõnigi kontsert, ütleb ta, et kindlasti esineb ta 11. augustil Kuressaare merepäevadel. Foto: Alar Truu
Eesti uudised
5. juuli 2018, 16:27

Superstaarisaate võitnud Uudo Sepale meeldib käsitööõllesid proovida

Saate „Eesti otsib superstaari“ viimase hooaja võitjaks sai tagasihoidlik Saaremaa noormees Uudo Sepp, kes tunnistab, et sel suvel tal õigupoolest vaba aega ei olegi.

Paljude neidude südame võitnud Uudo Sepp ütleb, et pärast saate võitu on elu tõepoolest palju muutunud. „Mul on nüüd väga palju tegemisi. Vaba aega enda jaoks praktiliselt pole. Kuid see kõik on nauditav, olen sellest ammu unistanud,“ märgib Sepp, kes sel nädalal esines ka Õllesummeril.

Uudo, kuidas sul jaanipäev möödus?

Sõpradega Pühajärvel. Päris hull pidu oli. Pidin maskis ja tiigrikostüümis ringi käima. Mulle lihtsalt meeldib tiigrikostüümis käia, kuid maski olin sunnitud ostma. Kui mul mask ära oli, tuldi kohe juurde... Tegelikult hästi tore oli, polegi sellises rahvamassis varem olnud.

Esined Õllesummeril, aga mida sa isiklikult sellest festivalist arvad, kuidas sellesse suhtud?

Tean niipalju, et üheksakümnendatel käis mu isa seal. Tema jaoks oli see „üle pea pidu“, liiga palju laaberdamist oli. Varem ma ise käinud pole.

Kui tihti sina õlletad, millised on sinu lemmikmargid?

Õlut tarbin enamasti saunas. Käsitööõlledega meeldib katsetada. On selline testimise värk! Sõbralt sain soodumuse käsitööõllesid proovida.

Kas sul pruut on juba olemas?

Ei, mul pole pruuti! Mis aga meeldimistesse puutub, ei oskagi täpselt öelda. Sellised armsad... Ootan lihtsalt, millal keegi minu tee peale satub, praegu pole veel sellist hetke olnud. (Naerab.) Ei saa „karpi panna“ enne.

Armastus, seks, raha. Milline näeks välja sinu pingerida, mida neist kolmest tähtsaimaks pead, põhjenda...

Armastus on hästi tähtis, toob õnne majja! Teiseks seks. Raha näen ma kõige ebatähtsamana.

Sõbral juhtus üks õnnetus... Inimsuhted, elud loevad palju rohkem kui raha. Üks hetk oled, teine hetk mitte. Inimese, sõbra päästmiseks annaksid kõik raha ja asjad ära.

Artist ja tema garderoob. Kas uuendad oma garderoobi tihti?

Mul sellist riidevärki pole. Poes ei oska ma ise ostmas käia, abilised on kaasas valimas. Kui vanad riided on täitsa ära kulunud, alles siis lähen uute järele. Riiete juures on põhiline see, et need oleksid mugavad, et tunneksin nendes ennast iseendana. Mingeid firmasid ma ei eelista.

Sul on Universal Music Groupiga plaadileping. Millal valmib sinu debüütalbum?

Suve lõpuks tuleb kindlasti midagi, mõni lugu või lood. Plaat tuleb tõenäoliselt sügisel.

Valgustad ehk natuke ette selle olemust?

Kirjutan sinna ise lugusid – et mida laulan, seda reaalselt tunnen ka. Koostööd meeldib mulle samuti teha. Kavereid sealt ei leia, ma ei salli kavereid silmaotsaski!

Spordist. Praegu käib Venemaal jalgpalli MM, kuivõrd sa sellest huvitud ja kellele pöialt hoiad?

(Naerab) Jaapanile! Jaapan on tore koht! Tegelikult pole ma nii suur jalkafänn. Regulaarselt ma jalgpalli maailmameistrivõistlusi ei vaata, vaid siis, kui aega on.

Kuidas muusika kõrvalt aega sisustad?

Praegu on teemaks näiteks surfilaager. Mulle väga meeldib purjelaua surf. Üldse ekstreemsused meeldivad, olen mõelnud langevarjuhüpete tegemisele. Huvi on selliseid hullusi korda saata. Ühel suvisel üritusel oleksin tahtnud benji-hüpet teha, kuid see poleks tegelikult üldse mõistlik olnud. Maksis liiga palju, 50 eurot.

Millised on su suuremad plaanitavad suvised ettevõtmised-reisid-seiklused?

Naudin suve, suviseid kontserte. Praegu otsin Tallinnas korterit, tahaks sinna ka mingi tehnika osta, et (muusikat) produtseerida. Seal hakkaks siis kõva töö pihta. Kui aga äkki tuleb mingi täiesti vaba nädal, saan ehk lennukiga lendama minna. Amsterdami tahaks minna. Või Nordicaga ka Rumeeniasse Constanţasse. Või Kiievisse, seal on kõik hästi odav.