Bogdan Babuljal, Lounge Deja Vu'sFoto: Rene Lutterus
Inimesed
5. juuli 2018, 14:39

PILDID | Babuljat väisas tõeline Venemaa hurmur, kes kaunitaridel põlved nõrgaks võttis (9)

Tallinnasse saabus tõeline hurmur Bogdan, keda muidu võib näha vaid Venemaal, Saku suurhalli mõõtu kontsertareenidel. Nüüd väisas kompu aga Tallinnat et ainukese kontserdina Eestis astuda üles juunikuu Babuljal Lounge Deja Vu's.

Möödunud nädalavahetust ootasid paljud pealinna kaunitarid pikisilmi, sest  koostöös Jack Danielsiga toimunud Babulja peole oli oodata Venemaa vast üht magusamatest artistidest. Peol astus õhtul üles Bogdan Shuvalov.

Noormees kinnitas, et tavaliselt toimuvad tema esinemised äärmiselt suurtel areenidel. Seda enam oli Lounge Deja Vu's antud kontsert Bogdani jaoks väljakutsuv ja emotsionaalsem, sest niivõrd intiimne kontsert andis võimaluse fännidega vahetumalt suhelda.

Seepärast polegi vaja imestada, et Lounge Deja Vu saali täitsid seekordsel Babuljal ennekõike naisterahvad, kes energilist show'd täiega nautisid. Ka artist jäi pidu nautima pärast oma esinemise lõppu. 

Naiste rõõmuks oli kohal ka Beauty Laser`i ilustuudio, mis jagas tarkust ja teadmisi igavese ilu ja nooruslikkuse teemadel. Meestele pakkusid leevendust Jack Danielsi jahutavad kokteilid. Loomulikult pakkusid peol võrgutavat silmailu ka Babulja tütrekestest tantsijad. 

Vaata pilte!