Kadri Voorand ja Mihkel MälgandFoto: Alar Truu
Inimesed
5. juuli 2018, 13:33

Napp pääsemine: Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandi auto põrkas põdraga kokku (30)

"Eile öösel oli saatus ja muud asjaolud jällegi meie poolel, sest juba teist korda elus toimus kokkupõrge põdraga!" kirjutab bassimängija Mihkel Mälgand enda Facebooki kontol.

Koos Mälgandiga viibis autos ka džässlauljanna Kadri Voorand, kellega oldi teel Tartusse kontserdile.

"Kuigi pauk oli kõhedust tekitav ja täissuuruses põder lendas kaarega üle auto, taarus ta hetke pärast rahulikus tempos metsa poole," jagab mees jahmatavat kogemust. "Meile jäi mälestuseks pisut narmendav auto esiosa ning turses nimetissõrm. Iroonilisel moel sai sama sõrm kannatada ka eelmisel kokkupõrkel, kuid siis vajas pisut õmblemist."

"Andsime Pokumaal kontserdi ja asusime kodu poole teele, kui kokkupõrge juhtus. Huvitav tasakaal valitseb elus, sest kontsert läks tohutult hästi. Ju pidi midagi juhtuma, tasakaaluks," räägib Kadri Voorand juhtunust Õhtulehele.

"Põder oli suur ja ilmus ootamatult, nagu ikka. Õnneks sõitsime rahuliku kiirusega ja pidurid töötasid hästi. Auto sai õige pisut kannatada ja põder lendas uppi, aga pisut hiljem juba lonkis metsa." 

Autoga sai õnneks edasi sõita, küll aga oli veel ootamatusi ees. "Järgmine ehmatus oli 600 meetri järel, siis jooksis teele kährik," räägib Voorand. Sellega asi veel ei piirdunud. "Nagu mingi tohutu metsafestival oleks lahti läinud: tee ääres passis veel üks põder. Pidurdada saime veel nelja kitse, jänku, kasside ja koera pärast."

Tänane kontsert Tartus ära ei jää. "Meiega on kõik korras," kinnitab Kadri. "Mihkel pisut sai äkkpidurist sõrme paiste, aga seegi juba paraneb."