Inimesed

Näitleja läks end ise sotsiaaldemokraatidele pakkuma

VIDEO | Andrus Vaarik: sattusin orjanduslikust keskkonnast paradiisi (47)

LISA KOMMENTAAR

toits5. juuli 2018, 11:45
vanamees tahab lihtsalt suuremat pinssi saada muud ei midagi.
jalaka tänavalt5. juuli 2018, 11:05
mis orjandusest andrus sonib? vaarikud elasid nõuka ajal jalaka tänaval kõigi mugavustega eriprojektiga väga ilusas majas. see, et nad vaatide viisi õunaveini käiasid ja selle ka alla kulistasid, on küll nende enda viga. ja mis mõttes madis ei leidnud elus kohta? sai ju sokutatud lausa noorsooteatri direktoriks, kas koht polnud piisavalt soe? ülbus kasvas küll mehel silmnähtavalt, mitte et ennegi ülbust vähe oleks olnud. ja r-põristajast näitleja räägib nüüd umbes selles toonis, nagu ekre oleks madise jooma sundinud? häbitu olend, minu poolt boikott, õnneks ei käinud ka tema monoetendusel, edaspidi väldin kõike, kus ta kaastegev. kukus samasse klassi aavandi, sepa, võigemasti ja krummiga.
Elukutseline Setu5. juuli 2018, 17:32
Linnateater läheb ju remonti/ehitusse. Suur osa trupist jääb ripakile. Ja kui lõpuks maja valmis on, siis vaevalt alakoormatud pensionieelikut enam vaja on. Seega tuleb "otsida uusi väljakutseid". Noh ja nii avastaski onu enda jaoks poliitika. Kuna fantaasiat eriti ei ole ja poliitikast palju ka ei jaga siis valis erakonna kus ennemgi teatraalid ruulinud. Miks aga selle juures peab hämama ja valetama, et nüüd tuli kutsumus ja vaim peale, sellest on raske aru saada. Aunaste oli omal ajal vähemalt aus ja ütles, et tal on kaks võimalust kas Riigikogu või vanadekodu. Vaarikul ei ole kogunenud ilmselt ka sääste mida vanadekodusse minekuks peab olema.
Nojah, 5. juuli 2018, 11:00
eks ta teeb rauda, püüab mõned hääled ja siis tõstab mütsi kuna ei saa hakkama. Ja see kunagine liigjoomine avaldab mõju.
tagantjärgi5. juuli 2018, 11:06
lausa kahju, et tema tervis venna omast tugevam oli.
am5. juuli 2018, 09:21
Tuleb välja,et vana sepp oli hoopis sotsialistlik tibla.
Heldur725. juuli 2018, 07:25
Kuidas ma saan usaldada näitlejat, kes läks poliitikuks ja veel enam, ta on sots!?
Lorenz5. juuli 2018, 08:52
Võrno on hea näitleja
Võrno on usutavalt hea, nagu Tarmo laulis, et "... sest ise-ennast ma mängisin".5. juuli 2018, 09:41
Pildil on Võrno sedavõrd kühmus, et küürakaks sobida - pea kasvab kohe küürust!?
Kaitseliidu pärandus?
Ja Andrus6. juuli 2018, 23:56
on ka hea näitleja. Saates siis ekrekas vs sots... Ja Riigikogus kaks täiesti vastasparteid... Naiivne rumalus Andruse kehastuses...kongeniaalne nagu ütles Ostap Bender... Nii sotsid oma reitinguid tõstavadki: enne Kaljuranna-mammi, siis Andrus...kes järgmine häälepüüdja?
Lorenz5. juuli 2018, 07:01
Väga armas vestlus. Vaariku poolt igati selge põhjendus EKRE vastasuse osas. Erakond kes ainult vaenab ja kritiseerib, ei vii rahva ja riigi elu kübetki edasi.
wwe5. juuli 2018, 08:53
vaatasin eile seda saadet ja Vaarik oleks pidanud enne mõtlema mitu minutit..see kuidas see kõlas tema suust- et kui oleksin jäänud nö. maale PÄRISORJUSESSE, oleksin kindlasti hetkel EKRE valija ja joonud ennast surnuks nagu vend.. Jah, Andrus- ime tõesti , et EKRE valijad veel oma sisseaetud metanooli kogustega elavad. Kuskohast küll selline kuvand, et EKRE valija on ühiskonna põhjakiht ja kuskohast tuleb selline mõtteviis, et maatööd tegevad inimesed on joodikud ja harimatud..Vaarik, ära käi ainult maapoe ukse taga istumas, mine veidi sügavamale, siis ehk näed päriselu ka ja oh üllatust- mõni neist võib osutuda inteligentsemakski kui NÄITLEJA!
Ja miks6. juuli 2018, 23:58
halvustada kutseharidust? Ei mõista...
qq5. juuli 2018, 09:31
Keegi peab tooma välja puudused, mida ametlikult ei ole tehtud. Ja seda eriti drastiliselt ehk lausa karikatuurselt, sest muidu ei jõua jäätunud ajudesse kohale.
Praegu toimib ka Saksamaa juba nendesamade põhimõtete ealusel. Mida, ta muide, mitte kunagi ei lubanud teha.
Kuskohast küll selline kuvand, et EKRE valija on ühiskonna põhjakiht5. juuli 2018, 10:18
Loe Uueduudised, Objektiiv, EKRE koduleht ka õhtulehe EKRE-t puudutavate artiklite EKREt toetavaid kommentaare. EKRE toetajaskonna mõttemaailm ja silmaring on olematu. Maailma pole nähtud, keeli ei osata. Kuna elus ei lähe oodatult, siis kibestutakse ja elatakse oma negativismi teisi mõnitades välja. Harimatus enamat ei võimalda.
ekre valija5. juuli 2018, 10:55
ära sa märgi, kus nüüd ikka äsasid. järelduste tegemine pole sinu ala, ära rohkem tee. minu sõpruskond on kõik ekre valijad, meil pea kõigil on kõrgharidus ja me pea kõik oleme reisinud igal mandril. sa vist ise pole eriti reisida saanud, viimasel ajal vist pole käinud prantsusmaal, saksamaal, inglismaal, austrias, belgis, itaalias vm euroopas, kus poolinimesed möllavad maksumaksja raha peal? miks muidu leiad, et need, kes oma isamaale neid tänamatuid ja väqivaldseid poolinimesi ei soovi, on kibestunud ja elavad oma negativismi välja. kuhu need riigid on positivismiga jõudnud on? tagasi keskaega pole enam pikk tee, sinna, kust need poolinimesed pärit on. isiklikult valdan nelja keelt, aga meie sõpruskonnas alla kolme keele valdaja pole kedagi, mitu valdavad 5-7 keelt. mitut ise valdad muidu, oleks huvitav teada? alkoholiga pole me kunagi liialdanud, tegeleme erinevate harrastusetega selle asemel. ja et elus pole läinud oodatult, pole ka tõsi - enamus meist on saanud oma unistused täide viia. (kirjutasin päikese käes, ekraani halvasti näha, ilmselt on näpukaid, vabandan ette)
to ekre valija5. juuli 2018, 11:17
Nii palju käinud, näinud , karske keeleoskaja , aga ikka pea kõmiseb . Mida sa reisid, kui igal pool vaid tänamatuid ja vägivaldseid poolinimesi näed , kes sinu kodumaale kipuvad.
mnjahhh...6. juuli 2018, 07:27
Loe nüüd oma kommentaar uuesti üle! :D
Reisil käies on see inimene lihtsalt näinud neid olendeid, kes euroopasse on tasuta elama saabunud, makstes selle eest inimkaubitsejatele.
tibu5. juuli 2018, 06:54
kui ta mõtleb paradiisi all sotse, siis on ta küll kordades petta saanud...
Kogulane5. juuli 2018, 10:23
Eks ta loodab aja arvab juba ennast olevat Riigikogu saadik. Riigikogu = riigikoguja = riigikoguja jaoks paradiis.
4. juuli 2018, 20:50
s1ta sisse astusid,mees,pole mõtet vabandusi otsida oma teole,kasutatud kaitsekumm oled nüüdsest mu jaoks.
sain pealkirjast aru4. juuli 2018, 20:42
4. juuli 2018, 20:37
Kas mingi epideemia, et normaalsed inimesed lähevad peast sotsix?
karma 5. juuli 2018, 00:38
ei usu et epideemia,lihtsalt totudel rahaahnus suur.kindlasti makstakse neile häälte toomise eest normaalset pappi meie taskust.
punases paradiisis4. juuli 2018, 20:17
saame kõik õndsaks, seda lubati ju isegi möödunud sajandi keskel meile. tubli andrus, et meelde tuletad.
just5. juuli 2018, 10:57
aga vaarik tahaks nõukogude liitu tagasi. samas euroliit ongi uus ja hullem nõukogude liit.
arvamus4. juuli 2018, 20:01
Ega EKRE pole süüdi, et Madis jota oli
Kus olid sina Andrus kui venna jõi?5. juuli 2018, 08:58
Ja kas see "minek" on uus roll elu näitelaval? Mängid sotsialisti, aga see on praeguses kujunenud olukorras väga keeruline roll, kas vead välja ning kas tõesti tahad ka seda praegust nn. kaaskonda aidata!?
Seda ma räägingi,7. juuli 2018, 00:05
et näitlejana pole ta paha. Siiras-naiivse sotsi roll on ju väga hästi etendatud...
Vanapagan4. juuli 2018, 19:57
Kuda näitleja võib nii totter olla.
Sotsiaaldemokraadina oleks tal olnud vaja ennast lihtsalt
Lenini rolli kehastuda ja rääkida haridusest ,elektrifitseerimisest , kirikukukutamisest läbi
LGBT,nõmedate filmide tähtsusest inimese ajule ja UUE HEA INIMESE kujunemisest .
Sada aastat on revolutsioonist möödas ja tulemus on ekraanil .
Aino5. juuli 2018, 20:20
Vanapagan! Sotsiaaldemokraatia ja Lenini vahele ei saa kuidagi vordusmärki panna. Oled koolipingis asjatult pykse nyhkinud. Aga oppida pole kunagi hilja!!!
VS4. juuli 2018, 19:53
Füüsilise töö tegemisest imekombel kõrvale nihverdadanud, keeras kohe endistele saatusekaaslastele, ehk tööinimestele selja, irvitab nende üle.
Kas sellist meest ja tema reeturlikku käitumist peab nüüd tolereerima, olen kindel, et mitte.
kusti4. juuli 2018, 19:28
Jabur jutt. Sain nii aru, et kui oled joodik, siis ühtlasi ka EKRE valija. Mina alkoholiga ei sõbrusta ja pean end korralikuks ning harituks, kuid olen ikkagi EKRE valija. Ega sotsid ikka ei kontrolli, mis suust välja aurab, küll aga siunavad teisi viisakaid inimesi.
hulgus4. juuli 2018, 19:13
teatud ekstremendi 4. juuli 2018, 18:43
haisu hakkas imbuma , jätsin selle tegelase heietused lugemata .
Tõrksa taltsutus4. juuli 2018, 18:37
Vaarik on ammendunud allikas kui üritab jutlustada, et vastuolemine on destruktiivne tegevus.
Inimese kõige loomuomasem programm ongi olla iseenda ja iseenda lähedaste hävitamise ja tapmise vastu, iseenda tavade vastase maailma pealesurumise vastu võimuga või kõrvaldamisele vaimse terroriga.
Indiviidi elluäämise tagab just eelkõige olemine millegi vastu, mitte millegi poolt.
See, kui keegi on millegi poolt, ei huvita eriti kedagi. Oled millegi poolt, noh ole siis, mis see minu asi on.. Aga selles ükskõiksuses "sa oled millegi poolt noh ole siis" saab kaasinimest huvitada enese vaatepunktist pigem see, et kui mu naaber on millegi poolt, siis mis asjades on ta minu vastu, minu eksistentsi vastu, minu heaolu vastu.
Kasvata kasvõi pingviine enda rõdul, mis see minu asi on, aga kui need auto akna all täis psandavad siis ma olen selle vastu et sa pingviine kasvatad.
Öelda sellises kohas naabrile midagi abstraktset "Kallis naaber olen mõistliku linnukasvatuse poolt linnaruumis" kõlab ju naeruväärselt tühiselt ja keegi ei võtaks seda ka tõsiselt. Naabrile tuleb ikkagi anda selge sõnum mille vastu sa oled... JUST VASTU, MITTE POOLT.
Vaarik on enda elu 60 aastaga alles veel poisike, sest
ta ilmselt ei ole olnud olukorras kus eksistents sõltub selles kuidas sa kiiremini oma moraalsetest väärtustest vabaned, inimese dehumaniseerid ja päästikule esimesena vajutad enne kui sinu enda suunas midagi lendab.
Ükski teatriroll ei anna seda õppetundi sinu enda kohta.
Kulturnikud on konformistid iga riigikorra ajal, sest neil ei ole midagi enda elatamiseks müüa peale ajastul kehtiva riigikorralise ideoloogia kohaselt avaldamiskõlbulike teoste etendamise karnevali.
Kulturnik ei ole põllumees ega insener kelle teened on möödapääsmatult vajalikud iga riigikorra ajal.
Sestap ongi kulturnik nagu üks ideoloogiline tuulelipp, mis konformismi abil tagab endale elatusallika..
kalev4. juuli 2018, 18:34
Pole ta eriti hea näitleja seega pole ta ka polltikuna midagi ütlev.
OB4. juuli 2018, 18:01
Üks paradiis lõppes meie riigis mitte väga ammu . ENSV oli nimeks. Aga ju siis sotsialismipäike soojendab vanu konte.
hullus4. juuli 2018, 17:43
Nojah4. juuli 2018, 17:34
Tore, et see dementne vanainimene nii positiivne suudab olla! Eestis kehtivate oludega sellel rõõmsal hõiskamisel muidugi midagi ühist ei ole.
tohmu4. juuli 2018, 17:26
Vaarik ütleb otsesõnu, et ekre valija on hariduseta joodik. Sellised solvavad üldistused ei tee kellelegi au. Piinlik peaks olema. Näitleja lasi lõpuks maskil langeda ja paljastas oma tõelise pale. Kahjuks on see kole.
muud midagi4. juuli 2018, 17:17
sõgeda sotsi seosetu sonimine
Irf4. juuli 2018, 18:17
Alliteratsiooni eest puhas pluss.
sõge sots4. juuli 2018, 20:10
ss-lane, samastame nad nende suurimate vaenlastega.
Katrin4. juuli 2018, 17:15
Kujutan juba ette, kuidas Andrus Vaarik ja Marina Kaljurand valimisplakatil koos naeravad, taustal kiri: "Sotsid viivad teid paradiisi."
kusti4. juuli 2018, 19:30
kahju4. juuli 2018, 17:02
kahju, et ka sina andrus!