Amy WinehouseFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. juuli 2018, 12:08

Seninägemata kaadrid: Amy Winehouse'i sõbra tehtud fotod näitavad varalahkunud naist uues valguses (5)

27aastaselt surnud Amy Winehouse'i sõber, fotograaf Blake Wood on 2011. aastal surnud lauljale otsustanud teha armsa mälestusraamatu. Mees annab välja raamatu "Amy Winehouse", kus avaldatakse rohkelt intiimseid fotosid lauljatari elust, mis paparatsode ja fännide silme ette jõudnud pole, vahendab i-D.

Amy ja Blake kohtusid aastal 2008. "Tundsin tema häälega kohe sidet. Mõtlesin, et kui ta kunagi minu ellu tuleb, tahan ma tema jaoks olemas olla nii, nagu tema minu jaoks oli," seletab Wood väljaandele.

Pärast esimest põgusat kohtumist said Blake ja Amy väga headeks sõpradeks. Neid tutvustas omavahel Kelly Osbourne.

Raamat ilmub 27. juulil ning mehe sõnul on see austusavaldus Amy elule ning tunnistus nende sõprusest. Raamatust ei leia pilte purjus, narkouimas või peohoos Amyst. Mees on otsustanud Amy't teistmoodi mälestada.

"Mul polnud mingit huvi pildistada teda narkootikume tarbimas või kui tal olid terviseprobleemid. Minu jaoks polnud Amy hinges selline."

Blake sõnab, et need pildid on pikalt olnud tal sahtlis. "Pidin need ära panema, sest neid oli liiga valus vaadata. Nüüd tahan ma, et ka teised näeksid seda inimest, keda minda tundsin."

 
Vaata fotosid SIIT