Ansambel ÖedFoto: Promo
Saund
4. juuli 2018, 11:45

Ansambel Öed teeb esimese suure kontserdi: anname endast 10000% (9)

Homme õhtul, 5. juulil astub Õllesummeril lavale uus muusikaline kooslus Öed ehk Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand. Tegu on bändi esimese suure kontserdiga ning elevust jagub kuhjaga.

Naiste sõnul on Õllesummeri kontserdile eelnenud pikk ettevalmistusperiood, kuid nüüd ollakse esimeseks suuremaks lavaletulemiseks valmis. "Oleme väga palju proove teinud, et neljapäevasel esikal tuua rahvani väga tuus ja kompaktne show ning arvan, et oleme sellega väga hästi hakkama saanud. Protsess on olnud pikk, kuid löpuks hakkame ise ka nägema kuidas kogu asi välja näeb ja ütleme, et tuleb päris funky, nii et ootame rahvast kaema!” kutsub Tuuli Rand kõiki kontserdile.

Öede Instagramis on ka lühike video, kuidas harjutamine meistriks teeb: 

Kristel Aaslaid lisab, et esitamisele tulevad ka täiesti uued laulud. "Kuuleb lugusid, mille kallal oleme nokitsenud tasakesi ja närv on ikka sees. Eks möned proovid veel on, ehk saab kindlamaks enesetunde. Aga laval juba anname endast 10000%, tulgu, mis tuleb,” sõnas Aaslaid.

Lisaks neile on laval tantsijad-koreograafid Birgit Pärn ja Anna Irene Michelson ning bäkilauljatena on kaasatud Rahel Ollisaare ja Pille-Riin Karro. Trummisõuga esineb Siim Koppel.

Ansambel Öed astub Õllesummeri C-lavale 5. juulil kell 19.30. Samal päeval esinevad C-laval ka Meisterjaan, Vajé ja 5Miinust. Neljapäevane peaesineja on tantsumuusika megastaar Armin van Buuren, keda soojendab kodumaine elektroonilise muusika sensatsioon NOËP.