Tina TurnerFoto: PA Wire/Scanpix
Inimesed
4. juuli 2018, 09:51

Tina Turneri vanim poeg leiti surnuna (37)

Tina Turneri vanim poeg, 59aastane Craig Raymond Turner, leiti teisipäeval oma Californias asuvast kodust surnuna, teatab TMZ.

Mees suri ise tekitatud kuulihaava tagajärjel. Vaid paar tundi enne poja surma nähti 78aastast Tina Turnerit Pariisi moenädalal. Tina oli Craigi sündides 18aastane ning lapse isa oli saksofonimängija Raymond Hill. Hiljem abiellus Tina Ike Turneriga, kes Craigi adopteeris ning talle oma perekonnanime andis, kirjutab Mirror. 

Tina pole veel poja surma teemal ametlikult sõna võtta. Turneril on lisaks Craigile veel kolm last – tema ja Ike'i ainus ühine laps Ronnie (57) ning Ike'i esimesest abielust sündinud lapsed, kelle Tina Ikega abielludes adopteeris, Ike juunior (59) ja Michael (58). 

2005. aastal Oprahile antud intervjuus ütles Tina Craigi kohta, et ta oli väga emotsionaalne laps. "Ühel päeval, kui me Ike'iga tülitsesime, koputas Craig uksele ja küsis: "Ema, kas sul on kõik korras?" Mõtlesin siis: "Palun ära mind kodus löö." Ma ei tahtnud, et mu lapsed seda kuuleks."

Kui Craig keskkooli lõpetas, lahkus Tina Ike'i juurest. Mees vägivallatses Tina kallal pidevalt ning pärast 16 aastat kestnud terrorit lahkus naine tema juures. 

Viis aastat tagasi abiellus Tina Turner saksa muusikaprodutsent Erwin Bachiga. 

Ike juunior on öelnud, et ema hülgas oma lapsed, kui minema kolis. "Mu ema elab oma elu  tal on Euroopas uus abikaasa. Ta ei taha minevikuga mingit tegemist teha." Lisaks on mees rääkinud, et lapsi kasvatasid majahoidjad, sest vanemad olid 11 kuud aastas kodust ära.