Inimesed

Meelis Pai viis aastat kestnud lahutus: kibe võitlus vara ja raha pärast (109)

LISA KOMMENTAAR

armuke ka ju vanaks jäänud6. juuli 2018, 00:58
eks armuke ole ka nüüdseks ju vanaks jäänud, aga pole enam raha, et uus osta. täielik ahistamine exnaise poolt. irw!
lugeja4. juuli 2018, 20:33
mina ei lugenud artiklist välja, et vana Pai naiselt tonksu ei saanud ja seepeale armukese võttis. Igas lahutuses on 2 osapoolt: pada ja katel. Omast kogemusest ütlen, et ületöötamine on kõige kurjajuur. Rabame tööd, oleme väsinud, närvilised ja tülid kerged tulema.
I.E4. juuli 2018, 19:56
Aga kui ei läinud rikkale meheøe. Mõlemad olid noored kui abielluti, sündisid lapsed ja naine jäi nendega koju, võimaldas mehel karjääriredelil ülespoole rühkida, mehe palk suurenes, ehitati maja, osteti uhke auto, naine võis sellega lapsed trenni/ kooli viia ja poest süüa koju tuua, ühel hetkel muutus naine tiba igavaks mehele, nooremad ja kelmikalt naeratavad naiskolleegid olid hoopis põnevamad. Lahutus. kellele jääb vara? Küsite minu käest siis vastus on:» Pooleks!»
Taevas4. juuli 2018, 19:13
halasta,pettis oma naist ja on šokis,et lahutuse teade tuli kirja teel!🤔
ja siis 4. juuli 2018, 15:54
imestatakse, et naised ei taha enam eestis synnitada...
sooviks4. juuli 2018, 14:41
teada, et kui suur see nukuteatri direktori palk siis oli, et nii hirmus vara on kokku aetud? või ei tulnud see palgast? maksuamet aga ajab spordiklubide juures neid taga, kes sporti teevad.
Jauram4. juuli 2018, 14:17
Abiellumisega kaasnevad igasugused asjalood.Kas mees üldse hoolib naisest,või hoolib naine hoopis mehest rohkem!4. juuli 2018, 13:52
Olgu kuidas on !Alugses on ikka kõik nii ilus ja hea.Aga kui kauaks seda on? See on hea küsimus? Nii
kõigepealt seatakse paika asjad,kuidas end sisse elada.See ongi see,kui inimest tunned juba aastaid
läbi ja lõhki,oled teadlik kuidas ta käitub ja kuidas ta igasse asjasse suhtub.Vahel on endalegi imelik see,kui teed mehele kõik asjad ette ja taha ära ja tema ei teegi sulle vastu midagi.Kuigi peab mees ja naine arvestama sellega,et nad üksteisele antuid lubadusi täitmata ei jäta.Mul on selline mees,kes lubab midagi ära teha,pärast tuleb välja,et magab selle päeva hoopis maha.Ükskord tal oli madratsiga mingi probleem,siis ta ütles mulle nähvates nii" Sinule ega mul emale ei ole uut madratsit üldse vaja".
Ma ütlesin talle vastu nii" Mul on parematki ära teha,kui kokku osta asju,mis koguvad aastaid tolmu,täiesti mõtetu raha tuulde loopimine".Mis ta veel ütles? Oli neljapäev 4.jaanuar,kell oli saanud 17:50.No 10 või 9.minutit jäi kella 18:00-ni aega."Kui saa õige aegselt arstivastuvõtule õigeaegselt ei jõua ja operatsioonile minna ei jõua,siis oodaku sind ees haud".Oi raisk,siis ütlesin talle! Sa ütlesid mulle kunagi nii" Ma ei tea kunagi,millal ma üksikuks võin jääda,et ema on mul vanaks jäänud ja tervis pole enam nii hea".Siis ta lõpuks vabandas suurest kahetsusest minu ees ja laskus oma vea eest põlvili.Mehe ema on ka selline,et ei oksa kohe üldse raha hoida.Igal kuul antud söögiraha loobib ta lausa tuulde.Muidu on ta hea inimene,aga ta ei ole enam meiega aus.Topib oma nina meie suhetesse ja rääkis 26.aprillil neljapäeval võõrale inimesele,et meil pole romanssi.No kurat,mida tema ka sellest teab.Ei lase kohe kuidagi olla.Saab hoopis pahandusi kaela,muud midagi! Mis seal siis ikka,soovin kõigile head!
mida ma just lugesin4. juuli 2018, 19:29
Naine4. juuli 2018, 13:23
Meil oli selline naaber, kolis naine mehe juurde elama, see, mis tal seljas oli, oli kogu tema varandus. Härra teenis kopsakat palka ja varsti sai sellest ilpharakast enam-vähem daam....kui suu kinni hoidis, võis arvata, et klass omaette. Varsti sündis neil tütar, lapsepuhkusele jäi mees, naine arvatavalt käis tööl. Poole kohaga. Pole mul olnud õnne näha, et naine oleks lapsega jalutamas käinud. Kui lapsuke vaevalt aastaseks sai, nõudis naine lahutust? Ei tea, millal nad registreerisid, aga abelus olid. Kohtusaaga lõppes sellega, et lapsuke jäi isaga ja naisel jäi saamata pool mehe varandusest. Eriti ihkas "proua" mehe vanematelt päranduseks jäänud maja....?
to naine4. juuli 2018, 14:40
no ja rääkisid nüüd ebatavalise loo ära, ja nüüd? 99 % on need siiski mehed, kes naise-lapsed maha jätavad ja jalga lasevad, üritavad naise koos lastega kõigest ilma jätta, isegi alimente ei raatsi maksta. aga uus lehtsaba lapsi kasvatavad küll.
mismis4. juuli 2018, 22:21
Kui see tõsilugu on, on tegu ühe äärmiselt rumala daamiga, jagamisele läheb ikka abielu JOOKSUL soetatud vara. Kui ma abiellun miljonäriga, kes elab ainult säästudest ja hetkel enam mingit tulu ei teeni, siis aasta pärast lahutades pole ka midagi jagada (kui ta näiteks selle aasta jooksul neist säästudest autot ja maja ei osta). Pärandvara on veel eraldi teema, selle taha on väga raske küüsi ajada.
Pai4. juuli 2018, 13:07
Kurat ta vingub. Ta sai kõik selle savisaare penoplasti endale. Sellega oleks saanud pool Lasnamäed ära soojustada , aga näe , ikka on vähe!
Kommentaar.4. juuli 2018, 12:31
Kes elab teise arvelt näeb selles teises ainult mugavat äraelamise võimalust. Tavaliselt on need naised, üliharva ka mõni ebamehelik mees. Niipea kui tekib väiksemgi oht, et mugav elu saab otsa hakatakse seda teist siis ka kiiresti vihkama. Ja kui see teine siis näeb, et teda on tahetud või välja kannatatud ainult mugava äraelamise pärast, siis leiabgi see teine endale uue, kahjuks tihti mitte parema partneri. Ja sõda ongi lahti.
"Tavaliselt on need naised"? 4. juuli 2018, 12:55
Tänapäeval on iga vähegi koolis käinud naine endale hea töökoha leidnud ja ta teenib endale ise raha välja, mida ta võib oma äranägemise järgi kulutada. Pole tal "mugavaks äraelamiseks" teps mitte meest vaja, kes muudkui uurib, kuhu raha on kulutatud või kes napsitab õhtuti sõpradega väljas ja peab armukest. Sellised mehed olgu juba olemata.
?4. juuli 2018, 14:53
No aga milles siis asi? Kui teenitakse endale ise palka, siis miks lahutades üritatakse mehe teenitud rahast pool endale võtta?
eesti mees4. juuli 2018, 15:24
on jutus jah kova elataja ja kovamees. reaalsus on see, et kuigi naisele jaavad lahutusejargse;t vaid lapsed, ei raatsita isegi alimente maksta. koguaeg kaib yks pennivenitamine. naistele soovitus - arge tehke lapsi eesti meestega nad rotitavad rahadega ja armastavad mooda kyla aeleda ja oigust jaab veel ylegi.
Jah4. juuli 2018, 16:11
Naine peaks kõik, mis ühiselt soetatud, mehele jätma, sest teenib ise palka?
Marianne4. juuli 2018, 12:30
Kas Pai tõesti arvab, et inimesed peaksid talle kaasa tundma, kuna ta armukest pidas ja sellega naisele vahele jäi?! Tundub, et ta pole oma vigadest midagi õppinud ja õigustab end edasi. Naised peavad ikka täitsa lollid olema, kui sellise tüübiga midagi asjatavad! Sellist tüüpi inimesed petsid ja petavad edasi, nemad ei muutu kunagi.
4. juuli 2018, 16:06
mis sa jahud Marianne kui sa midagi ei tea---armukest pidas hoopis see kole naine ise !
Ehh4. juuli 2018, 12:27
"paipoiss" tõesti, ise peab armukest ja jätab naise varata
4. juuli 2018, 13:30
Ei tea meie, kuidas lood tegelikult nendega on, eks igaüks kiidab ennast....
Kadri R.4. juuli 2018, 12:13
Sinisilmsed on inimesed, kes arvavad, et mees petab kindla peale seetõttu, et naiselt seksi ei saa :D Naljanumber! Minu abielus oli kõik see olemas ja ikka mees pettis! 10 aastat olime abielus. Kogu südamest armastasin enda meest, olin alati hoolitsetud, sale , valmistasin head toitu, olin talle toeks ja kõik need 10 aastat pakkusin ka head seksi ! Seda ei mõjutanud ka lapse sündimine (mil, kahjuks väga paljud naised jätavad oma mehe mitmeks kuuks tähelepanuta, väites, et kogu energia läheb lapse peale), ikka ja endiselt kandsin ma ilusat pesu (jah, ka imetades) , hoolitsesin enda eest ja nüüd ka lapse eest, kuid siiski leidsin samamoodi aega mehe jaoks ja seksi jaoks! Tülitsemist samuti polnud. Kui tuli välja, et tal on armuke..., minu maailm kukkus kokku! Kahjuks ta ei osanud ka ise selgitada, miks, ütles, et ma olen hea naine. Lihtsalt vahel on mõned naiskolleegid tööl kohe nii agarad kätt abielumehe püksi toppima, et ei huvita miski...Mina ütlen, et karma teeb kunagi oma töö. Lahutasin mehest, sest peale petmist on raske kõike endiseks kokku lappida. Sellegipoolest on ta jäänud meie pojale väga heaks isaks, kes võtab poja elust osa ning toetab, pole mingit küsimust...Aga ärge seda küll öelge, et ju naine ei täitnud oma kohust! Mul on see kogemus täiesti olemas, Meestel on keeruline ahvatlustele vastu panna ja üheöösuhtest firmapeol võib märkamatult kujuneda pikk salasuhe, mida enam lõpetada ei osata...
aga vastupidi?4. juuli 2018, 12:59
Kui naine petab meest? Kas on ka mees süüdi?
4. juuli 2018, 13:09
Kõik abielud ei suju samamoodi, kui sinul!
.4. juuli 2018, 13:21
Ega seda pole ju väidetudki.
4. juuli 2018, 13:33
Järelikult sai armastus otsa. Ega see hoolitsemine ja nunnutamine pole mingii abielukindlustus, vahel võib ka see ülehellitamine vastupidiselt mõjuda.
sa 13.334. juuli 2018, 14:38
...oled tüüpiline must-valge suhtumisega igav inimene. Kus on öeldud, et hoolitsemise all tegeleti nunnutamisega? Need ju 2 eri asja. Hoolitsemine on näiteks minu mõistes see, et ükspuha, naine või mees ei jäta teist tähelepanuta. Olgu siis rasked ajad, lapse sünd, pingeline töö jne. Kodu on ikka see koht, kuhu tullakse kokku ja ollakse pere jaoks olemas ning sinu lähedased peaksidki sind rõõmustama. Kui me ei pane neid tähele, ei küsi, kuidas päev läks, eg amõtle kaasa, kui teisel on raske, on see tähelepanuta jätmine, mis nii mõnelegi abielule võib saatuslikuks saada. Nunnutamine v ülehoolitsemine on hoopis tükkis teine teema. Iga mõistlik naine peaks aru saama, et ükski mees ei soovi end titen atunda, ega teist ema omale, kes a laa toitu suhu topib ja suu ära pühib.
äraohi4. juuli 2018, 14:05
pole naised paremad,truudus on juhuse puudus.
?4. juuli 2018, 14:56
Seda arvad sina, et oled nii kena ja hoolitsetud ja pakud head seksi. Mees tahtis aga "heale" seksile vaheldust, sest ju see tema arvates kõige parem ei olnud ja lootis leidis parema. Saa aru, et sinu arvamus endast on vaid sinu oma, teised ei pruugi seda üldse nii võtta. Ja kui ikka iga päev olla ühtemoodi "hea naine", kes mehe eest püksist igal juhul välja poeb, siis ka see viskab üle.
Riina4. juuli 2018, 15:23
Teie, vabandage väga olete taoline kibestunud vingats, kelle jaoks on kõik paha. Kui naine seksi ei anna, on paha. Kes seksi annab, ka paha. Milliseid otsuseid mees ka ei teeks, alati on tal selleks õigus. Kas pole? Minul tekkis küsimus hoopis milleks niisugustele meestele üldse tarvis naist ja peret??? Elagu üksi, tehku, mis tahavad, aelegu kasvõi iga jumala päev erineva naisega ja ei pea ka oma vara kellegagi jagama! Milles küsimus?
phhh4. juuli 2018, 15:43
said nüüd rääkida, suu puhtaks!
Ete4. juuli 2018, 12:10
See ei puutu teistesse ja ei kuulu avaldamisele.
Velak4. juuli 2018, 12:04
Kas see job.. teeb endale reklaami ? Kes ta ültsegi on. Eestis on palju normaalsemaid jobusi kellest kirjutada.
ei leia ühtegi4. juuli 2018, 11:59
Kas keegi on selle inimese kohta kunagi ühe positiivse artikli leidnud?
11:59-le4. juuli 2018, 14:29
Neid lihtsalt ei kirjutata.
juhan4. juuli 2018, 11:51
ta oli diskor, praegu aga ei tea kuda nimetada
Juula4. juuli 2018, 11:27
Ilgelt siga mees. Vanem poeg oli isa juures, noorem ema juures. Nõudis kohtu kaudu naiselt vanema poja elatisraha 8000 eurot, mille naine talle ka maksis. Ei saa aru, naine kasvatas ju nooremat poega.
4. juuli 2018, 12:21
Paistab tõesti ilgelt vastik mees olema. Ei saa aru, kes sellisega veel tegemist tahab teha? Ja miks sellistest üldse kirjutada? Igatahes EEkspress jääb sel nädalal ostmata!
Valdo4. juuli 2018, 11:15
Hea seks on kallis lõbu, nii et... Meelisel veel vedas. Mõni surebki seda jahtides.
Meelisel ei läinud ju midagi maksma4. juuli 2018, 11:57
Naine ei saanud ju midagi lahutusega..
tasakaalu otsimine4. juuli 2018, 11:01
ei ole psühholoog ega esoteerik, aga arvan, et oma hingerahu ja tervise huvides on vahel targem mitte võidelda ja vajadusel alla anda või loobuda. Liiati on peale ema ja isa lapsed, mis sest et suured! Elu näitab, et vahel on kasulikum andestada ja püüda unustada ülekohus ning eluga vaikselt ja targalt edasi liikuda. Materiaalsed asjad on vaid asjad, mida ükskord hauda kaasa ei võta. Saab elada lihtsamalt, vähemate asjadega ja hingerahuga. Leidke rõõmu igapäeva lihtsatest ja väikestest asjadest ja ärge nuumake advokaate ja rikkuge oma närvisüsteemi. Mul on alati kahju lastest ja loomadest.
4. juuli 2018, 12:06
Seega ta naine seda hingerahu ei soovinud, vaid soovis hoopis 5 aastat võidelda ja oma närve kulutada.
Vav´ile4. juuli 2018, 09:21
Siin küll naise ahnust ei paista- Pai sai ju kõik endale, nagu puuk. Mehel oli armuske, aga naine jäi paljaks. Midagi on ikka väga viltu.
iconoclast4. juuli 2018, 09:50
Küsimus miks mehel oli armuke, kas oma naine enam ei täitnud abielukohustust?
Mees ollakse kohe valmis risti lööma kui on armuke aga keegi ei uuri miks see nii on, tavaliselt on oma naine järnud midagi tegemata (ja see on jah piisav põhjus mujalt otsida).
Jah4. juuli 2018, 09:51
Mees on ringitõmbaja ja naine on süüdi ?
iconoclast4. juuli 2018, 09:54
Kas sul on siseinfot et mees on ringitõmbaja ja naine oli ilmsüütu selles loos?
Ma arvan et sa lahmid lihtsalt sest mehi on kombeks risti lüüa ilma küsimusi esitamata, naise poolne abielu kohustuse täitmata jätmine on väga suur eksimus.
?4. juuli 2018, 09:55
Aga mitu aastat tuleb käteabi kasutada? Milleks naine, kui seksi ei saa?
Kas abikaasa peab kannatama elu lõpuni? Tead, et meestel kaasneb selliste kannatustega reaalne oht haigestuda surmavatesse haigustesse?
Ei õigusta armukese pidamist, pigem lahutada ja siis otsida endale parem partner. Aga siis oleks ju ikka sama jama olnud... naine ajaks niikuinii mehe varale küüned taha ajanud. Enamus naisi teeb seda!
09:50-le4. juuli 2018, 10:32
Litsakad mehed leiavad alati õigustuse armukese pidamiseks!. Neile on nagu au asi, et teine naine kõrval, kellega salaja kohtuda ja oma naist petta (keelatud vili).
Kui naine salasuhtest teada saab, siis on naine väga haavatud, sest tihtipeale pole mees millegagi märku andnud, et ta pole voodieluga rahul olnud. Käinud siis oma naisega hotellides kohtumas-vallatlemas, oleks naisele ka põnevust ja uudust suhtesse tulnud.
Kui tõesti suhtes jamad on, siis istuge maha ja arutage asjad läbi. Kui ühiselt enam edasi minna ei saa, minge siis lahku. Kuid selline teise selja taga armukese pidamine, valetamine ja vassimine on väga inetu ja mingil hetkel tuleb ikka välja.
09:54-le4. juuli 2018, 10:50
Kas teil on kindlat siseinfot, et mees ei saanud naiselt seksi ja sellepärast armukese võttis?? Võib-olla mees ise ei tahtnud naisega enam magada ja otsis uut suhet? Ja isegi kui naine voodis külm on, siis see ei õigusta armukese pidamist. Kui voodieluga probleemid, siis tuleb neid arutada ja öeldagi, et kui ei saa, siis võtan naise, kellelt saab. Võta või jäta.
Kuid selliselt salaarmukest pidada...sellise mehe või naise peabki risti lööma! Armukese pidamine ongi paras risk, sest kunagi ei tea, mis vastikuid haigusi tolle käest võib saada. Samuti võib too hakata välja pressima, a'la kui sa seda ei tee, siis räägin kõik ära.
Noooo4. juuli 2018, 10:55
Kas armukest omav mees ei olegi ringitõmbaja vaid täiesti ilmsüütu normaalselt käituv mees?
Aga 4. juuli 2018, 11:00
Huvitav, miks küll naine mehe vastu huvi kaotab? Heast asjast ei peaks ju keegi ära ütlema?
Solei4. juuli 2018, 11:24
Küsimus Iconoclastile.
Kas naine peab iga kell ja igas asendis olema valmus,kui mees seksi tahab?
Ja kui naine seda ei tee,kas mehel on siis õigus kohe külapeale lennata asendust otsima?
ups4. juuli 2018, 12:02
hahaa, hea mees oled ikka küll. Kui lausa mitu aastat pead käte abi kasutama, siis asi on sinus, et sa ei oska oma naisega suhelda, ega rääkida probleemidest! See on hea abielu kõige olulisem komponent, et mees ja naine oskavad rääkida, ka sellest, mis ei ole lõbu ja lill. Kui osatakse ja julgetakse ka ebakõladest rääkida ja seda just mõlema poole ning kogu pere huvides. Mida kiiremini koos lahendus leitakse, seda parem! Kui ei oska erimeelsusi lahendada ja keerulistest olukordadest rääkida, pole inimene järelikult abieluks valmis ja tuleks endal veel areneda!
eh4. juuli 2018, 12:08
ikka on naised süüdi! Sel mehel on ju veel ka vanim tütar, kes kasvas ilma isata ja kellega suhtlus hakkas alles siis, kui tüdrukust neiu oli jõudnud sirguda, siis oli issike uhke küll ja edvistas meedias.
iconoclast - ile4. juuli 2018, 12:11
Kui Pai oli koomas, kuidas ta siis "mehekohustusi" oma abikaasa ees täitis? Teie loogiga järgi oleks Pai abikaasa pidanud endale armukese võtma, sest mees oli koomas ja asja tast polnud ning kõik oleks olnud ok ja mehel poleks olnud põhjust solvumiseks ega reedetuna tundmiseks?
Igatahes Pai pole mulle kunagi meeldinud. Jätab vastiku, libeda mulje. Eks ta kunagi saab kõik tagasi, mis teistele on teinud.
Tead4. juuli 2018, 12:33
Me ei ela keskajas, et on KOHUSTUS. Asi on vastastikune, alati. Kui mees pakub naisele hellust ja tähelepanu, saab ta seda ka vastu. Meeste mõttelaad on selline, et MINA pean saama rahuldatud, mitte et ma sooviksin naisele rahuldust ja rahulolu pakkuda ning seeläbi ka ise saada. Olge vähem enesekesksemad, kestavad abielud kauem ja on inimesed õnnelikumad.
iconoclast4. juuli 2018, 18:18
Solei stiilis "kumb sulle meeldib rohkem kas seks või jõulud? mulle meeldivad jõulud rohkem sest need on tihedamini " ehk siis kui ikka on selgelt aru saada et naine ei anna enam. Ära nüüd liialdustesse ka lasku.
4. juuli 2018, 10:13
Kohus tugineb tõestatud faktidele, muidugi on ka teisi "asjaolusid", mis otsust mõjutavad.
see on tyypiline4. juuli 2018, 15:28
eesti komme, et lahutusega jaavad naisele ainult lapsed ja abielu ajal ringiaelenud mees on veel enda meelest kovamees edasi.
tiit4. juuli 2018, 09:19
Ülemiste vanake ehk aitab. Ole mees!
VAV4. juuli 2018, 09:10
Naised on raha nimel valmis hulluks minema. Kunagi ei jääda rahule. KOHUTAV!
Jah4. juuli 2018, 09:13
Kirsti sai osalused paaris likvideeritud firmas ja pangaarved, mille saldo on miinuses. Kas VAV ei saa selle lause sisust aru?
väga ilus lugu4. juuli 2018, 08:57
jäi natuke arusaaatuks, kas armuke oli siis nagu iseenesestmõistetav!?
Jaagup4. juuli 2018, 08:42
Üks mis kindel, naised oskavad end varakatele meestele igas mõttes väga fenomenaalselt pähemäärida, isegi nii proffilt, et sa lihtsalt kukud sinna lõksu!
:(4. juuli 2018, 09:04
Vaesed varakad mehed.
4. juuli 2018, 09:08
Naiste salakavalusse kukuvad paljud lõksu.
Marika4. juuli 2018, 09:38
Ja need "vaesed" mehed ei saa aru, et armukese pidamine pole ok ja naine võib lahutust tahta? Ehk oleks parem sellele pealetükkivale naisele EI öelda, siis pole vaja pärast meedias hädaldada, et miks minuga nii tehakse?
Samas need naised, kes teadlikult abielumehega suhte loovad on samuti parajad sead!
to j4. juuli 2018, 10:51
Lõpetage see l6ll m6la ära juba- naine ei anna ja naine ei anna. Naised on samasugused bioloogilised olevused ja neil on täpselt samad vajadused kui meestel. Ja kui juhtubki et ei anna, siis tuleb mehel kõigepealt peeglisse vaadata ning mõelda ehk on viga temas endas ja seejärel naisega maha istuda ja läbi arutada, et mis edasi saab.
Aga 4. juuli 2018, 10:58
Miks peaks naine heast asjast ära ütlema? Need, kes ilma jäetakse peaks ehk natuke mõtlema ?
aqua4. juuli 2018, 10:24
Siis võiksid need "varakad" käia teenuseid ostmas ja üldse mitte laskma endale kedagi "pähe määrida"
Kus...4. juuli 2018, 08:39
..on andmekaitse seaduse tegijad.Ka spolegi enam privaatsust,kuidas keegi lahutab ja abiellub?Kelle asi,kuidas teised oma vara jagavad.Ajakirjanik vaimuvaene,kui sorib teiste elus.
Jaan4. juuli 2018, 08:46
mis andmekaitsest sa jahud. Ega siis ajakirjanik jõuga seda infot pole välja pigistanud. Pealegi Pai on ju kogu aeg sellega silma paistnud, nagu teised teeksid talle liiga.
Ju siis arvati,4. juuli 2018, 08:51
et on avalik huvi.
Alles ju teatati vendade karmist tülist päranduse pärast.
Pärandusega on vist nii, et dokumendid selle saamiseks tuleb sisse anda, aga kohe eelnevalt arvestada, et võid oma osast ilma jääda.
Muidugi juhtub ka seda, et inimesed lepivad rahulikult kokku.
Maia4. juuli 2018, 08:33
Muinasjutuliselt kulgenud abielu? Milleks siis veel armuke?
Armuke4. juuli 2018, 09:08
Armuke on osa muinasjutust.
4. juuli 2018, 09:30
Ju siis ikka polnud nii muinasjutuline?
Liisu4. juuli 2018, 10:01
Seni oli abielu Meelise jaoks muinasjutuline kui ta haigevoodis lebas ja naine andunult teda jalule aitas. Väga, väga häbematult käitub see mees küll. Olles mingite kombinatsioonidega n.ö. naise paljaks teinud, esineb veel kannatajana. Super keskerakondlane!!! Ka puhas kui prillikivi!
4. juuli 2018, 08:20
Aga ära pea armukest. Nüüd pole mõtet jaurata, et liiga tehakse. Pea oma naisest lugu, siis peab ka tema sinust lugu ja sellised kisklemised jäävad ära.
Maamiis4. juuli 2018, 09:58
Mina sain küll aru .et kuigi lahutuse põhjustaja oli Pai siis naine jäi ikkagi tühjade pihkudega.
Tegelikult4. juuli 2018, 08:04
Kuhu nüüd küll see andmekaitse vaatab? Erapooletule on see kirjatükk küll ajakirjaniku trügimine eraellu. Kas ajakirjanikule endale meeldib, kui tema oma eraelu ilkumiseks ajalehes avaldatakse? Kuigi jah, EE-d ajaleheks nimetada vist ei saagi?
4. juuli 2018, 08:08
Kui inimene on aastaid enda laia elu meedias ekspneerinud, siis on asi õigustatud.
Ära sa märgi4. juuli 2018, 08:16
mees on ka hingelt keskerakondlane. Kui võtta siis kõik ja kui jätta siis NULL.
Nooo4. juuli 2018, 08:34
Õpi lugema! Artiklis on selges eesti keeles kirjutatud, et Pai räägib. Pai ise räägib Eesti Ekspressi ajakirjanikule oma era elust meedias avaldamiseks.
4. juuli 2018, 08:36
Ma sain aru, et Ekspress tundis ise huvi?
alati4. juuli 2018, 08:46
Nooo4. juuli 2018, 09:25
Muidugi saab. Aga kui märtri oreool tahab turgutamist ja edevus ei lase-siis ei keelduta.
Kuri kodanik4. juuli 2018, 08:04
Elan ise Järvel ja kõnnin sellest villast tihti mööda. Neil Pai jaoks headel aegadel, kui ta enda valdusi, reise ja peret uhkelt kollases ajakirjanduses esitles ja mõtlesin, et kuidas tal riigi palgal olijana selliseks elustiiliks raha on. Ja lahutades käitub ta ju nagu väga tüüpiline eesti mees, kes leiab, et kõik on minu, minu, minu...
Huvitav4. juuli 2018, 08:16
Vara jagamisel on kohtud mehe poole kaldu - mees saab suurema osa varast ja naisele jäävad lapsed ja tühjust täis rahakott.
4. juuli 2018, 09:33
Mehe teenistus ka oluliselt kopsakam.
4. juuli 2018, 09:43
Mis õigustus see ka on? Kui on ühisvara, siis ei oma see mingit tähtsust.
4. juuli 2018, 09:53
Sinu mudel on siis selline, et lähed oma alampalgaga ärikale mehele ja siis mõne aasta pärast lahutad ja nõuad vara jagamist 50:50?
:D4. juuli 2018, 10:00
Nüüd mõtlegi, miks mehed ei taha abielluda ja ühisvara omada. Mõnel naisel on see kui äriplaan.. abiellub, elab koos ja siis lahutab - pool mehe varast tahab endale. Aga selge see, et see ju üsna ebaõiglane, sest naise panus ei ole ju poole varanduse vääriline - naine on nagu ka mees, ainult selle olemasolu ei tähenda kohe seda, et tuleb 50% lahutades kaasa anda.
Nüüd saab muidugi kohe märkida, et lahusvara, siis teada, kas naine on nõus abielluma! Ja kui siis hakkab vingumine, et miks nii ja ega ma "selline" ei ole, siis tuleb maha jätta ja normaalsem otsida, kelle koosolemise eesmärk ei ole äriline.
4. juuli 2018, 10:09
Mitte mõnel, vaid väga paljudel!
aqua4. juuli 2018, 10:27
ja mina saan aru, miks naised enam sünnitada ei taha!
Aqua4. juuli 2018, 10:27
Ja mina saan aru, miks naised enam sünnitada ei taha!
Õnnelik abielunaine4. juuli 2018, 10:47
Kui kaks inimest abielluvad ja saavad ühised lapsed, naine jääb nende põhiliseks hoolitsejaks ja kodu eest hoolitsejaks (aga selline see Eesti elu on), mis on väga vastutusrikas ja raske ülesanne, samuti kui naise palk ei ole näiteks võrreldav ühe tubli keskerakondlase sissetulekuga ning elatakse pikki aastaid koos, soetatakse ühisvara, siis see ongi abielu. Kui seltsimees Pai oleks koju laste eest hoolitsema jäänud, poleks ta karjääri teha saanud. Vastikud inimesed olete, kes siin (eeldatavasti) kõrgemapalgalist meest kaitsete.
4. juuli 2018, 11:20
Kas Pai oli abielludes miljonär ja ta naine tühitasku? Või tekkis varandus ikka abielus olles ja pere siseselt töid jagades?
.4. juuli 2018, 12:29
Nagu kõik naised oleksid täiesti varatud ?
Huvitav-le4. juuli 2018, 14:32
4. juuli 2018, 07:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jah ja4. juuli 2018, 08:18
naisele jäi tünn seebirasva keldris. Tore!
paratamatu4. juuli 2018, 07:51
ei tea yhtegi lahutust, mis oleks suure naeruga löppenud. Alati on "kirved selga" ja sopa loopimine. Lahutuses, nagu söjaski, vöitjaid ei ole.
no4. juuli 2018, 08:18
on, on. Vilja tegi ka Edgari puhtaks.
Q-le4. juuli 2018, 08:21
hävinenud närvirakke, mis sopa loopimistega kaasneb, ei taasta miski. Kui pead suure pangalaenuga maja saamist võiduks siis see pole mingi võit.
4. juuli 2018, 08:29
Kelle teenistus suurem, saab ka suurema võidu!
Etsile4. juuli 2018, 09:51
jäi ainult Šveitsi pangaarve ja paarsada tuhat euri, mille kapo talle madratsi alla toppis.
?4. juuli 2018, 10:03
Teenistus nüüd küll mingi võit ei ole. Täna on teenistus, homme juhtub õnnetus ja enam teenistust ei tule. Arvad, et juhtub vaid teistega?
Võit on vast sellel, kes on oma väärtushinnangutele truuks jäänud ega petnud end. Laenuga maja ei ole samuti võit, sest laen on võõra oma.
Anni4. juuli 2018, 10:07
Misasja!!!? Oled sina teadlik Edgari pangaarvete seisust ? Ka nendest, mis asuvad väljaspool Eesti vabariigi piire?
Sõber4. juuli 2018, 16:28
Rabinovitš vaevalt hakkas paarisaja euri pärast arvet avama. Filmides Šveitsi pankades külastajatel ikka kohvrid käes, väiksed summad mahuksid tasku.