Pulmakleit, mida Markle kirikliku laulatuse ajal kandis, maksis üle 440 000 dollari.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. juuli 2018, 19:37

Meghan Markle kuninglik garderoob maksab miljon dollarit (10)

Prints Harryga vastabiellunud näitlejanna Meghan Markle garderoob pole naljaasi ning hertsoginnana riietumine ei tule odavalt. Alates eelmise aasta novembrist, kui naine printsiga kihlus, on Markle avalikult kandnud miljoni dollari väärtuses rõivaid ning ehteid. 

Markle kaks pulmakleiti moodustavad enamiku sellest summast: tema Givenchy kleit maksis üle 440 000 dollari ning Stella McCartney pidukleit üle 157 000 dollari. 

Teisi kalleid disainerkostüüme on Markle kandnud avalikel üritustel. Kuldne Givenchy kleit, mille naine valis oma esimeseks ürituseks koos kuningannaga maksis 18 000 dollari ringis, tema roosa Carolina Herrera kostüüm maksis 4000 dollari ringis ning lillemustriga Oscar de la Renta kleit, mida ta printsess Diana õetütre pulmas kandis, maksis peaaegu 6000 dollarit. 

Ühe korra on Markle kandnud ka säästlikumat kostüümi, prints Charlesi aiapeol kandis ta firma Goat kleiti, mis maksis 643 dollarit. 

Õnneks võib eeldada, et Markle kalleid kleite ühekordseks kandmiseks ei ostnud ning kannab üht kostüümi mitmel korral nagu tema mehe vennanaine Kate Middleton. “Kui sa ostad taolist moodi selliste hinnasiltidega, oleks kriminaalne neid mitte mitu korda kanda,” ütles kuningliku perekonna ekspert Katie Nicholl.

Vaata kauneid kleite galeriist!