Vanessa ja SamuelFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
3. juuli 2018, 14:54

Johnny Deppi eks Vanessa Paradis sõudis nädalavahetusel abieluranda (11)

Nädalavahetusel tabas Vanessa Paradisi fänne suur üllatus, kui tuli ilmsiks, et naine on oma kallima Samuel Benchetritiga abieluranda sõitnud. Kaks aastat koos olnud paarike abiellus Prantsusmaal, vahendab Mirror

Vanessa kandis abielludes hõljuvat valget kleiti ja loori. Pähe oli naine sättinud ka lilled. Muidugi olid pulmas ka Vanessa lapsed, 19aastane Lily-Rose Depp ja 16aastane poeg Jack. 

Vanessa ja Samuel kohtusid ja armusid 2016. aastal võtteplatsil. Tänavu märtsis nad väidetavalt kihlusid, kuid paarike ei kinnitanud seda. Vanessa, kes oli 14 aastat paar Johnny Deppiga, jaoks on tegu esimese abieluga. 

Möödunud nädalal varjutas Vanessa rõõmu see, kui teatati, et tema ja Johnny Deppi poeg Jack kannatab tõsise terviseprobleemi käes. Naine puudus oma uue filmi esilinastuselt ning seal teatati, et Jacki tervis ei ole korras. Üks allikas ütles aga ajakirjale People, et poisiga on kõik korras. 

2011. aastal antud intervjuus ütles Vanessa, et ta ei huvitu abiellumisest. "See on romantiline ja pidu on lõbus, kuid see on justkui mõte hingesugulasest ja ma ei suuda seda enda jaoks ette kujutada. Tunnen palju abielus inimesi, kes teineteist lõhki rebivad. Minu jaoks ei ole tseremoonia oluline, armastus on kõik, mida ma vajan."

Vanessa ja Johnny läksid lahku 2012. aastal. Johnny ütles siis ajakirjale Rolling Stones antud intervjuus, et suhted ongi keerulised, eriti kui perest pidevalt eemal olla. 

Samuel on juba korra abielus olnud, näitlejanna Marie Trintignantiga. Neil on 19aastane poeg Jules. Lisaks on mehel suhtest Anna Mouglalisega kümneaastane tütar Saül.