Teele Viira beebipiduFoto: www.instagram.com/teeleviisor
Inimesed
3. juuli 2018, 13:18

ARMSAD FOTOD | Peagi pisipoja ema: sõbrad üllatasid Teele Viirat meeleoluka beebipeoga (4)

Lauljanna Teele Viira, kes ootab elukaaslase Kristopher Kuusega oma esiklast, jagab meeleolukaid kaadreid baby shower'ist ehk beebipeost, millega sõbrad Teelet hiljuti üllatasid.

Peost said osaTeele lähedased, sealhulgas lauljanna Eva Vaino ning Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand, kes hiljuti tulid välja oma ühise muusikaprojektiga Öed.

"See, kui kaua me kedagi teame, ei määra seda, kui erilised nad meile on. Nende tähtsus on seotud sellega, mida nad meie ellu toovad," kirjutas lauljanna pildi juurde. "Neist igaühest kokku saab panna minu näo ja olemuse."

"Ootamatud hetked on kõige magusamad. Elu on üllatusi täis."

"Kui süda on suur siis on vahemaad väiksed head sõbrad võibolla mujal ongi parem seikle aga ära jää võõraks koos koos koos koos," jagab Viira räppari ja muusiku Jarek Kasari sõnu (laulust "Meie inimesed" – toim.)

Möödunud aasta oktoobris avaldas Teele Viira ajakirjas Kroonika, et on leidnud oma ellu uue armastuse. Toona tunnistas Viira, et pole endast kolm aastat noorema Kristopheriga kuigi kaua suhelnud. "Umbes kuu aega, kuid et oleme meelelahutusvaldkonna inimesed, teadsime teineteist juba ammu," sõnas Teele.

Lapseootusest andis lauljanna teada sotsiaalmeedia vahendusel 15. märtsil. 

 

♥️+♥️=👨‍👩‍👦 😘

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on