Printsess TessyFoto: Sipa/Scanpix
Inimesed
3. juuli 2018, 13:36

Luksemburgi printsess Tessy: elasin enne abielulahutust üle ka nurisünnituse (5)

Luksemburgi printsess Tessy paljastab, et elas enne oma abikaasast, prints Louis'ist lahutamist üle nurisünnituse, vahendab Mirror

Tessy'l on oma eksabikaasaga kaks last - 12aastane prints Gabriel ja 10aastane prints Noah. Naine sõnas, et nuttis pärast nurisünnitust aastaid ja tunnistas, et lahutus printsist on olnud üks tema elu kõige raskemaid sündmusi.

Prints ja printsess lahutasid eelmisel aastal, pärast kümneaastast abielu. "Tundsin lahutades samu tundeid nagu siis, kui elasin üle nurisünnituse. Nutsin nende mõlema sündmuse pärast aastaid," ütles naine. "Olen alati oma kahelt õnnelikult j atervelt pojalt tuge saanud. Nad on minu jaoks kogu maailma.

Tessy ja Louis abiellusid 2006. aasta septembris, seitse kuud pärast esimese poja sündi. Mullu jaanuaris andis Tessy sisse lahutuse ning veebruaris sai see ka teoks. 

Tessy sündis lihtkodanike perre ning liitus 2002. aastal 18aastasena Luksemburgi armeega ning teenis välja kaprali auastme. Kaks aastat hiljem kohtus ta printsiga. Nende suhe tekitas algusest peale vastuolusid, sest lihtsast perest pärit Tessy ei sobivat kokku ühe Euroopa rikkaima kuningliku perekonna võsukesega.

Louis on Luksemburgi suurvürst Henri kolmas poeg. Printsi perekond sai nende armuafäärist teada siis kui Tessy lapseootele jäi. Laps sündis, kui Tessy oli 19aastane ning tegu oli Henri esimese lapselapsega. See ajanud kuningapere lausa marru. Abieluväliselt lapse saamine oli suur skandaal ning prints Louis ütles, et ta ei soovi tulevikus suurvürsti tiitlit kanda.