Inimesed

Kaarel Kose: tänapäeva pophitid on läikivad, aga sisutud (11)

LISA KOMMENTAAR

Enn4. juuli 2018, 19:32
Oodake vähemalt kümme aastat. Siis on näha, mis uuest muusikast unustatuna ajaloo prügikasti sattub ja mida ka siis jätkuvalt kuulatakse.
neike -nooruke4. juuli 2018, 18:37
See Kose näeb praegu välja nagu mõni islamist aja see tobe habe maha ja hakka taas inimeseks.Sul on väga hea raadio hääl ning võiks tihedamini raadioeetris sind kuulda.
koige4. juuli 2018, 15:41
koledam ja maitsetum meloodia(???) on kanal 2 suvesignatur mingitest väravatest..kes sellise"shedöövri" autor kyll on?..
laul4. juuli 2018, 19:25
on jalgpalli väravatest, kui tuhandete meeste unistusest
PK4. juuli 2018, 15:38
Kaarel vaata filmi Kormoranid ja tõmba võrdlusmärk oma ettevõmisele.
Mäletan neid aegu,ei ole nii lihtne midagi unustada! Igaüks teeb oma karjääri nii,kuidas talle endale meeldib!4. juuli 2018, 14:21
Olen räpparite muusikat kuulnud päris palju,täitsa rahul olen sellega.Minu meelest ei ole ilus teisi inimesi norida,ega taga kiusata,milline keegi on ja milline mitte.See on kuidagi nii nõme.Ennem tuleks vaadata iseennast ja alles siis teisi.Laseksin kuulsatel inimestel elada oma eraelu rahulikult edasi.Me ei ela enam Nõukogude Liidus,et kõik peavad teadma,millega keegi tegeleb,kui käib ja mida teeb.Mulle meeldivad selised head muusika palad,mida raadiosaatejuhid kokku panevad.Ja hea on kuulata nende muusikate karjäärialgusest.Kuidas see lugu algas? Mille järgi,kelle järgi on tehtud? Kus tulid need muusikasse valitud helinad ja sõnad? Soovin kõikidele head ja tugevat tervist!
Mäletan neid 90-ndate aegu,no olid ikka mega hitid.Siiamaani on need mul meelde jäänud!4. juuli 2018, 14:10
Tean omast käest,et ei ole viiakas teisi inimesi taga kiusata.Me ei tea kunagi seda,millised me ise aastate pärast välja näeme.Kuidas kõlab üks laul "Me kõik jääme vanaks".Ma jätan inimese eraelu üldse rahule ja lasen ka tal elada.Meile on öeldud ka nii:" Nautige kõike seda,mis meile on antud" Just siinses elus,mida elame.Me ei ela nii ideaalses maailmas,et kõik on hea ja midagi ei juhtu.Enne tuleb kõik järele mõelda,mida räägime ja ütleme.Peaksime tundma rõõmu sellest,et meil on igal ühel oma lemmikud muusikud,artistid,eraelud,hobid,seiklused ja palju muud! Igaühel on oma aeg,mille peale ta seda kulutab.Kellele meeldib:käsitöö,kunst,ajalugu,teaduste alaline töö,raadio saadete juhtimine,kokku pandud teemad kuulsate räpparite ja muusikutega.Mida näiteks võikski kuulata terve igavikku,kui meid on tabanud head ja rasked ajad.Soovin kõikidele muusikutele ja räpparitele head edasi jõudmist terveteks aastateks ja kogu Eestirahvale.Tugevat jõudu ja tervist kõikidele!
vaata ennast4. juuli 2018, 14:10
see muslimi nägu on ka sisutu
Arvamusliider4. juuli 2018, 13:47
Noki need valged karvad habemest ära, päriselt ka...
Joonas4. juuli 2018, 12:32
Must-Q oli ju halvasti produtseeritud, ilma sisuta, muusikalaadne toode !
tõsi4. juuli 2018, 14:41
ent siiski etem kui tänapäevased popphitid