Kaarel Kose, KozyFoto: Tiit Tamme
Inimesed
4. juuli 2018, 09:00

Kaarel Kose: tänapäeva pophitid on läikivad, aga sisutud (11)

"Roki, tantsumuusika ja hip-hopi tegemine on täiesti erinevad," räägib räppar Kaarel Kose, kes on asunud oma ansambliga Rukkis rokiradadele. Üle 20 aasta taas muusikat teinud Kose naudib selle juures kõige rohkem esinemisi. Aastate jooksul on tal muusikast kõvasti teadmisi kogunenud ja ta nendib, et tänapäeva muusika erineb kõvasti 90ndate omast.

"Roki, tantsumuusika ja hiphopi tegemine on täiesti erinevad," räägib räppar Kaarel Kose, kes on asunud oma ansambliga Rukkis rokiradadele. Üle 20 aasta taas muusikat teinud Kose naudib selle juures kõige rohkem esinemisi. Aastate jooksul on tal muusikast kõvasti teadmisi kogunenud ja ta nendib, et tänapäeva muusika erineb kõvasti 90ndate omast.

Kose astub oma bändiga Rukkis Õllesummeril lavale juba sel reedel. "See on igal elualal nii, et kui sa teed midagi, mis teistele meeldib, siis on see väga hea tunne." Kose sõnul on oluline ka muusika sõnum – ka 90ndate räpipundil Must Q oli sõnum ja sisu. "Ma ei püüa tugevat, tunnetuslikku sõnumit muusikasse panna, aga kuskilt peab leidma selle väikese iva küll.

Edasi lugemiseks: