Palja ülakehaga pätt haaras enesekaitseks esimese ettejuhtuva relva - paki pähkleid!Foto: Kuvatõmmis
Müstika
2. juuli 2018, 13:00

VIDEO | Ajaloo halvimad vargad lõhkusid põgenemiskatsega poe lae (1)

Üks Kanada paarike üritas limonaadipurgi eest maksta varastatud krediitkaardiga, ent nad mõistsid peagi, et poevarga amet käib neil üle jõu. Turvameeste eest põgeneda üritades kaotas üks neist särgi ja sai elektripüssist surakat, teine aga kukkus läbi poe laeplaatide.

Krediitkaardipettuse avastanud müüja kutsus kiirelt politsei. Kohale jõudnud seadusesilm pidi olema aga tunnistajaks veidrale sündmuste ahelale, vahendab RT. Esmalt üritas meessoost kriminaal enda naispaarilise politseinikule sülle lükata, et siis ise põgeneda. See ebaõnnestus, kuna konstaabel haaras ka mehest kinni ning surus mõlemad põrandale. 

Mees rabeles politseiniku haardest välja, jättis viimase pihku enda särgi ning jooksis poe tagaruumi teist väljapääsu otsima. Tagasi esiukse juurde naastes ootas teda ees elektripüssi välja võtnud politseinik, kes peale mõningast rabelemist selle ka mehe poole suunas ja päästikule vajutas. Enne seda tahtis kriminaal seadusesilma pähklipakiga rünnata.

Šoki saanud mees toibus aga kiirelt ning tegi uue katse esiuksest välja joosta. Taaskord murti mees konstaabli ning uksel vahti pidanud poe omaniku poolt maha. 

Nähes, et esiuks on täielikult blokeeritud, üritas tagaruumiga õnne naine. Leides eest lukus uksed, otsustas neidis lae all õnne proovida. Tema põgenemiskatse lõppes aga juba mõnikümmend sekundit hiljem, kui ta läbi laeplaatide all ootavale riiulile prantsatas. Tolleks hetkeks olid kohale jõudnud abiväed ning paarike võeti vahi alla.