Tele

Kärt Anveltist saab „RadarI“ uus peatoimetaja: on vara rääkida, kas ja mis „Radaris“ muutub (23)

LISA KOMMENTAAR

Sasaul3. juuli 2018, 10:16
Kui ennem oli radar reformi propakanda saade siis nüüd muutub täielikult punaste sotside ruuporiks!
Tabletisõltlane3. juuli 2018, 02:03
Üks tabletiärimees kipub riigi meedia"nõunikuks"
hea uudis. 2. juuli 2018, 23:25
Kärt meeldib rohkem kui endine saatejuht.
lugeja2. juuli 2018, 14:59
Kuna varasemalt oli tegu uuriva ajakirjandusega ja tihtipeale oli üheks osapooleks politsei või prokuratuur siis leian, et kindlasti pole sobilik antud saate juhiks Kärt, kuna elukaaslane on minister. Jäävad kahtlused, kas proua on ikka kõike ise teinud või ulatab õhtusöögilauas oma abistava käe ja mievikule tuginedes omi mõtteid suunav endine MENT.
T.Rex2. juuli 2018, 13:38
Tore! Jälle jääb teleka arvelt rohkem aega tootvaks tööks.
Lev Davidovitš Trotski2. juuli 2018, 13:55
Elagu vaikiv ajastu ja ajakirjanduse suukorvistamine! On silmapaistev saavutus, et sotsialistid on suutnud saavutada kokkuleppe tuntud ravimiärika ja buržuiga internatsionaalse-anaalse maailmavaate levitamiseks. Muidugi vastutasuks ei kritiseerita selles saates enam kunagi lugupeetud tabletiärika ja tema sõprade tegevust. Aga see on väike hind sotsialistliku proletaarse ühinemispoliitika edendamise eest.
2. juuli 2018, 13:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
T.Rex2. juuli 2018, 13:37
Ole nüüd ikka. Kodune kommunist sai kodakondsuse kohe taasiseseisvumise järel naturalisatsiooni korras ja ilmselt täiesti seaduslikult. Aga vaat see sünnijärgsus, mille kintsukaapijad pastakast välja imesid ja, millest nüüd enam kuidagi loobuda ei taheta.
Ei ole hea valik2. juuli 2018, 13:14
Toompeal miitingul "Perekonna kaitseks" oli ta tuline kooselu pooldaja. Kas pr. Anveltil on tõesti raske mõista, et mida vähem traditsioonilisi perekondi, seda õnnetum on ühiskond. Eks näe, mis sõnumeid sa hakkad saatma. Inimest tuntakse viljadest. Mida külvad, seda lõikad. Saa õnnistuseks Eestimaale!
Hämmastav2. juuli 2018, 18:12
Mis on traditsiooniline perekond? See on vaid paberil esinev illusioon. Juba mu 90-aastane vanaema rääkis, kui paljud tema koolikaaslastest kasvasid vaid ühe bioloogilise vanemaga. Kui paljud isad said hukka sõdides, kui paljud surid haiguste tõttu. Perre kuulus küll erinev hulk vanavanemaid ja vahel onu või tädi, kel endal pereõnne polnud.
Järgmise põlvkonna elus polnud lugu suuresti parem. Polnud nõukogude inimene ka kuidagi moraalsuse etalon. Olid avalikud saladused, kes kuskil küla peal õed-vennad omavahel. Riiklikult muidugi vallaslapsi olla ei tohtinud, aga reaalne elu oli midagi muud.
Nüüd olen oma 30ste põlvkonnast nii palju kuulnud, kui paljud tegelikult kasuisadega üles kasvanud. Samuti on paljudel oma lastega samaealised õed-vennad vanemate teise või kolmanda ringi pealt.
Praegustest kärgperedest ei pea pikemalt rääkima, eksole.
Nii et minge oma traditsioonilise perega puu taha. Need on nagu printsessid muinasjutust. Et on üksikud olemas ka päriselt, aga konna suudeldes neid siiski ei leia.
hanu KKa2. juuli 2018, 12:58
Loogiline, kui laev upub, siis võib proovida seda päästa näiteks visiiri ülestõstmisega.
Tänud!2. juuli 2018, 12:49
Olin ennemgi selle saate juhuslik vaataja tänu pagulaspropale - aga nüüd võivad seda saadet jälgida noorsotsid ja teised euroajupestud.
Tänan, jääbki aega rohkem üle tegeleda millegi kultuursemaga :)
ootame2. juuli 2018, 12:47
Radar võiks käsile võtta Estonia-teema, seda enam et mõni aeg tagasi oli Ekspressis asjast juttu. Näiteks intervjueerida tolleaegset peaministrit ja siseministrit ning muid juhtivaid seltsimehi ning muuhulgas küsida kuskohast ja kellelt nad said esimese info laevaga juhtunu kohta. Ja kuidas mitte keegi ei märganud viimasel hetkel laevale paigutatud veokeid ja kuidas suur laine visiiri minema pühkis. Ning kes olid ettevalmistunud ja panid laevalt mootorpaadiga ajama ning millised kangelased inimestelt veel viimastel minutitel asju röövisid.
T.Rex2. juuli 2018, 13:33
Sul on viletsad küsimused. Peale viimase.
Kui sa pole tormiga merel olnud, siis sa pole tundnud, kuidas suur laev (Estoniast 2-3 korda massiivsem) lainesse minnes tardub. Selle löögi võtab vastu ja annab laeva kerele edasi visiir. Edasi ehk mõtled ise.
Viimase hetke veokid? Ka minu pärast on laeva rampi all hoitud. Laevaks oli Wasa Queen ja aasta võis olla 2000. Helistasin 20 minutit enne väljumist broneerimiskeskusesse ja kõik korraldati.
Aga äkki vastad ise. Kellel ja kelle eest oli tarvis varjata riiklikult korraldatud salakaubavedu sellise hinnaga? Või siis seda, et vene agendid laeva põhja lasid?
uuriv ajakirjanik2. juuli 2018, 12:03
uurib õhtul oma mehe käest poliit-kuulujutte ja siis levitab neid , jube asjalik
OBUNE2. juuli 2018, 11:56
Kärt on ka ennegi teinud saateid sotsidest - "Kohe näha, et vanad sõbrad", "Meistervaraste jälgedes","Riigikukutajad".
Siis2. juuli 2018, 11:54
võib selle saate maha kriipsutada.
Vanamees2. juuli 2018, 11:51
Miks mitte vana ise ,oleks ausam !
mnjah2. juuli 2018, 11:37
ja miskipärast meenub skandaalike, kus suruti peale ühe kohtulikult karistatud suurvõlglase ja mängusõltlasest avaliku väljapressija dopingusüüdistust. Kus vastuseta jäid nii mõnedki küsimused selle mahhinaatori enda kohta. Samas mingeid tõendeid asja kohta ei olnud ja ainus, mida saavutati, oli mustamine. Loodetavat bonnieripreemiat ei tulnud kah. Eks nüüd siis hakatakse sarnaseid asju "tootma", skandaal ju müüb, isegi siis, kui selle aluseks ei ole mingeid tõendeid ja tegu võib olla hoopiski ühepoolse väljapressimisega. Selliste saadete vaatajaskonda ise ei kuulu.
Ai vaiver vai..2. juuli 2018, 11:33
..sotsid vallutavad juba televisiooni, varsti langeb ka Toompea.Enam pole Edgarit ka, kes appi karjuks. Nii nad vaikselt putja kohale toovad koos keskiga.
Viktor Kingissepp 2. juuli 2018, 11:26
Erki2. juuli 2018, 11:26
sotspropaganda yee! üks halb saade telemaastikul juures!
Jah2. juuli 2018, 11:25
Anveldi tänav nimetatakse tagasi.
mimm2. juuli 2018, 11:21
no siis on teada, et hakkab sealt tulema sotsipropagandatat... tänan, mina seda saadet enam ei vaata! Arvan, et sel põhjusel oli neid lahkujaid ka sealt nii palju.