PÖÖRASEIM AASTA: Veismani sõnul õpetas „Terevisiooni“ juhtimine talle, et elus tuleb igast päevast võtta viimne ning teha seda naeratusega. „Kui sulle antakse võimalus ennast proovile panna, siis tasub see alati vastu võtta!”Foto: Kairit Leibold/ ERR
Inimesed
2. juuli 2018, 11:21

„Terevisioonist“ lahkunud Martin Veisman: „Teletöös peab olema paksu nahka, kellel seda ei ole, läheb raskeks.“ (87)

Eelmisel sügisel viis “Terevisioon” läbi formaadimuudatuse ning ekraanile toodi neli uut saatejuhti: Heli Luik, Piret Järvis-Milder, Raimo Sildvee ning Martin Veisman, lisaks jäi saatejuhiks Katrin Viirpalu. Luik koondati saatejuhi kohalt eelmise aasta lõpus. Nüüd, enne hommikusaate hooaja lõppu, teatas ERR, et sügisest alustab Veismani asemel saatejuhina hoopis Owe Petersell. Veisman tunnistab, et juhatuse otsus tema saatejuhileping pikendamata jätta tuli talle ootamatult. “Otsusest sain teada kaks nädalat enne hooaja lõppu. Minuga tehti leping hooaja peale ja anti märku, et seda ei pikendada,” räägib mees. 

Eelmisel sügisel viis “Terevisioon” läbi formaadimuudatuse ning ekraanile toodi neli uut saatejuhti: Heli Luik, Piret Järvis-Milder, Raimo Sildvee ning Martin Veisman, lisaks jäi saatejuhiks Katrin Viirpalu. Luik koondati saatejuhi kohalt eelmise aasta lõpus. Nüüd, enne hommikusaate hooaja lõppu, teatas ERR, et sügisest alustab Veismani asemel saatejuhina hoopis Owe Petersell. Veisman tunnistab, et juhatuse otsus tema lepingut saatejuhina mitte pikendada tuli talle ootamatult. “Otsusest sain teada kaks nädalat enne hooaja lõppu. Minuga tehti leping hooaja peale ja anti märku, et seda ei pikendada,” räägib mees. 

Veismani sõnul ütles juhatus talle, et teda tahetakse küll tulevikus eetris näha, kuid enam mitte “Terevisiooni” formaadis. Ta tõdeb, et oli valmis mõlematpidi otsusesks: nii selleks, et teda oodatakse ka tuleval sügisel saatejuhi kohale, kuid ka selleks, et enne jaanipäeva on ta viimast korda eetris. “Kui juhtide soov on jätkata teistmoodi suunaga, siis arusaadavalt, ma austan seda. Ootan huviga, mida sügisel tehakse,” kommenteerib ta. 

Möödunud aasta oli Veismani sõnul tema elu kõige pöörasem ja sisukam. “Tihtilugu algas tööpäev kell viis (ainult korra magasin sisse) ja tiksus südaööni välja, sest tööd Urmas Vainolt vastuvõttes märkisin, et jätkan poole kohaga kindlasti disainitööl,” meenutab ta. “Kokkuvõtvalt oli väga arendav aasta, teles ennast kõrvalt vaadata on ikka palju raskem kui näiteks raadios!” naerab ta. 

Edasi lugemiseks: