Inimesed

GALERII | Värvilised parukad ja kiledressid - Retrobesti külastajate ägedaimaid kostüümid (8)

LISA KOMMENTAAR

See siin on klounaad2. juuli 2018, 17:17
Nii kirev küll see tänavaüilt 80ndatel ei olnud. Pigem oli ühetooniline hall mass ja samasugune riietus. Need, kes uhkeldasid, olid need, kes said välismaalt mõne värvikiremama hilbu.
Liitun kommidega2. juuli 2018, 08:44
Käisin kogu selle aja pidudel. Kaheksakümnendal õmbles pruutmulle laia säärega ja madala värdliga viigipüksid, hiljem oli põhiline siiski teksa, mille laius ja värv muutus. Piigad õmblesid lahedaid kleite ja miniseelikuid.Dressid? Kanti kodus ja vahel tänava peal. Mantlid , ülikonnad, kostüümid õmmeldi rätsepatöökodades. Luhta ja Lee joped olid moes. Jah, kampsid olid ka aga väga moekad, kes ei raatsinud osta, kudus ise. Seega praedune retrobesti riietus on pigem retrokaltsaklus.
MVD1. juuli 2018, 22:51
Piinlik. No ei ole töene!
Teisalt, mis nonde nöuka aegsete mundritega alatasa lahti on?
No ei ole ju aega nöndavörd palju mööda läinud...
Kui ise ei mäleta vöi ei oska, siis nett lahti, ja kaege perra, kuhu möni tärn/märk/jubin täpsemalt käis...
Kergelt totakas vaadata.
Tore küll1. juuli 2018, 22:46
aga ujumisdrikoodes mehi küll selliste riiete ajast ei mäleta.
Laotuse vapustaja1. juuli 2018, 20:18
Õiged tähelepanekud ja kivipesukuluvaid ei näegi.
1. juuli 2018, 19:10
Kes teab kedagi,kes sellises riietuses 80 või 90-ndatel peol käis? Tänapäeva noored on lihtsalt nii "eluvõõrad",et ei saa aru,et sellise "retro" riietusega käidi tööl ,kodus või poe taga õlut laskmas,mitte peol...
....1. juuli 2018, 19:26
ei tea kedagi, kes sellises riietuses tööl käis, võibolla kartulit võtmas või koeraga jooksmas. Noil aegadel oli inimestel veel alles oskus sobitada värve ja õmmelda ka ise sobivaid rõivaid. Kaltsaklus ei olnud moes ja hilpharakad ei olnud isegi punkarid! See, mida nendest galeriidest näha, on arutu tolamängimine, üsna maitselage selline, mingit retrot seal küll pole.
No ega käidudki2. juuli 2018, 03:40
Kui 80-ndad, siis sellised esinejad oleks olnud Linnahallis ja seal oleks ontlikum rahvas käinud ülikonna ja lipsuga, lihtsama eluvaatega maanoored panid kolmnurkse kaelusega sviitri ja sinna alla valge triiksärgi ja kummiga lipsu, vurled viru ärikate hetkemoe (pusad/kesad) järgi :) Üheksakümnendate poole peal oli juba igasugu kooperatiivide karrmi nii palju, et kirjuks läks see elu küll aga dressides ikka sellisele kontserdile ei mindud, kui rohkem mõelda ei viitsitud, siis läksid teksad käiku.