Grete ja ErgoFoto: instagram.com/greteklein
Inimesed
30. juuni 2018, 14:31

Grete Klein ja Ergo Kuld kolisid kokku (13)

Mullu oma suhtega avalikkuse ette tulnud näitlejatar Grete Klein ja produtsent Ergo Kuld on leivad ühte kappi pannud ning end uues ühises elamises sisse seadnud, vahendab Kroonika

Grete ja Ergo on Kroonika Kodu-erile rääkinud, et tõesti nad kolisid kokku, kuid ei saa linnaosa avaldada. "Kuna minu elukaaslane on teenager'ite iidol ja kui nad saaksid teada, kus ta elab, läheks me elu põrguks," viskab Ergo
nalja.

Grete on varem Õhtulehele rääkinud, et väikesed fännid on talle helistanud ja ka tema koduukse taga käinud. 

Grete ja Ergo suhtest hakati rääkima mullu aprillis, kui selgus, et Grete on lahku läinud oma endisest kallimast, politseinik Pirkost. Elu24 toimetusse laekusid salajased kaadrid Gretest ja ühest salapärasest mehest, kelles Õhtuleht tundis ära teleprodutsent Ergo Kulla. 

Grete ei soovinud teemal pikemalt peatuda ning jättis kasutamata võimaluse asjasse valgust heita. Ergo Kuld jäi Õhtulehe toimetusele aga tabamatuks. Mõni aeg hiljem hakkas Grete sotsiaalmeediasse postitama aga juba ühiseid pilte, kus Ergo täitsa äratuntav oli. 

Tänavu jaanuaris võis aimata, et paarike hakkab ühist pesa punuma, sest Ergo pani priske hinnaga müüki oma Nõmmel asuva kodu. Põhjuseks nimetas mees Facebookis naljatamisi rikka naise olemasolu. Oma 105ruutmeetrise Nõmme korteri eest küsis mees 263 500 eurot.