Veronika ja OttFoto: Erakogu/Fotokollaaž
Tele
29. juuni 2018, 12:48

"Aktuaalse kaamera" ilmateadustajateks valiti õpetaja ja ärikliendinõustaja (8)

"Aktuaalne kaamera" jäi korraga ilma kahest ilmateadustajast, kui Martin Mileiko ja Henri Laumets otsustasid välismaale kolida. Nüüd on meeste asemele leitud uued ilmateadustajad, kes alustavad juba sügisel.

"Aktuaalse kaamera" uued ilmateadustajad on õpetajana töötav Veronika Uibo ja äriklientide nõustaja Ott Nool, vahendab Menu. "Kümnete kandidaatide seast valisime välja just Veronika ja Oti, sest nad mõlemad olid väga põhjalikud ja kiire õppimisvõimega, mida näitasid erinevates voorudes ette antud ülesanded," põhjendas ERR-i teleuudiste juht Liisu Lass valikut.

"Ma arvan, et kõige enam kannustavad mind elus erinevad väljakutsed," selgitas Ott Nool, miks ta otsustas kandideerida AK ilmateadustajaks. "Tööalaselt olen ennast proovile pannud nii koolitajana, judotreenerina, inglise keele õpetajana Kambodžas, meeskonna ohutusülemana Austraalia farmides ja nüüd üsna varsti ka ilmateadustajana ERR-is," lisas Ott

"Minu jaoks on suur võimalus olla osa AK meeskonnast ja töötada inimestega, keda imetlen ja austan," rääkis uuest väljakutsest Veronika Uibo.