Jack DeppFoto: VIDA PRESS
Inimesed
28. juuni 2018, 09:30

Johnny Deppi 16aastasel pojal on tõsised terviseprobleemid (1)

Johnny Deppi endine elukaaslane Vanessa Paradis ei ilmunud oma uusima filmi esilinastusele, kuna nende ühisel pojal on tõsised terviseprobleemid.

45aastane prantsuse näitleja ja laulja puudus teisipäeval oma filmi "Nuga südames" Pariisi esilinastuselt. Režissöör Yann Gonzalez teatas, et Vanessa on oma poja juures. 

"Paraku ei saanud Vanessa Paradis meiega täna ühineda, ta pidi puuduma oma poja tõsiste terviseprobleemide tõttu."

Daily Maili teatel pildistati Jack Deppi viimati esmaspäeval Charles de Gaulle'i nimelisel lennuväljal ema seltsis. Silmaganähtavaid tervisehädasid poisil ei paistnud. 

Isa Johnny tabati pärast poja haiguse ilmsikstulekut Saksamaal Münchenis tuuribussile hüppamas. Ta oli andnud oma bändiga The Hollywood Vampires Tollwoodi festivalil kontserdi. Oma tuuri Johnny katkestanud pole. 

Depp ja Paradis elasid koos 1998-2012, kuid ei abiellunud. Lisaks Jackile on neil 19aastane tütar Lily Rose Depp, kes on teinud edukat modellikarjääri. 

Daily Mail märgib, et seitsmeaastasena põhjustas ka Lily Rose oma vanematele südamevalu - kolibakterimürgituse tagajärjel hakkasid tema neerud streikima. Õnneks oli see ajutine probleem.